Zomerkermis pakt uit met acht nieuwe attracties

Foto: Pexels

Van 29 juni tot en met 4 juli vindt de jaarlijkse zomerkermis plaats. Zes dagen lang staan er vijfenzestig attracties opgesteld op het Raadhuisplein, de Markt, de Oude Bredaseweg en op de parkeerterreinen bij Nieuwe Nobelaer en het Oderkerkpark.

De hoogte in
Acht nieuwe attracties maken hun opwachting, onder meer de ‘Ghost Villa’, waarin je twee etages kan griezelen. Ook nieuw is het ‘Europarad’, van waaruit je van veertig meter hoog over Etten-Leur kan uitkijken. Spectaculair is ook de vijfentwintig meter hoge grote schommel ‘Show Time’.

Nostalgie en spectakel
‘Het vlooiencircus van Milko’ is een stukje verlangen naar weleer tussen alle enorme attracties. Het fun house ‘Heroes City XXL’ is ook nieuw. Manouvreer je op vier etages langs bewegende hindernissen.

Randprogramma
Naast al de spanning en sensatie van de attracties is er ook ander vermaak. Zoals onder meer straattheater, een kermismis, muzikale optredens en een middag voor gehandicapten. De kermis opent vrijdag 29 juni 0m 15.00 uur is alle andere dagen geopend van 14.00 uur tot 00.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen