Avoord organiseert tweede rollatorloop in Zundert en Etten-Leur

Foto: Avoord

De eerste rollatorloop afgelopen jaar was een groot succes! Daarom wordt dit evenement dit jaar opnieuw georganiseerd bij Atletiekvereniging DJA in Zundert en Achilles in Etten-Leur. Op woensdag 5 september is daar iedereen met een rollator welkom om diverse afstanden te lopen: 400 meter, 1 km en 2,5 km.

Ontvangst en start
De deelnemers voor de rollatorloop in Zundert worden om 10.30 uur bij DJA Zundert (Akkermolenweg 11 in Zundert) verwelkomd. Om 11.00 uur zal het startschot klinken. In Etten-Leur wordt de rollatorloop ’s middags gelopen. Bij Achilles (Sportpark De Lage Banken Concordialaan 212 in Etten-Leur) worden alle lopers om 14.00 uur ontvangen, waarna ze om 14.45 uur van start gaan met de loop.

Aanmelden
Bewoners van de locaties van Avoord zullen komende weken een brief ontvangen met de mogelijkheid om aan te melden. Indien u in de wijk woont en wil deelnemen, dan kunt u zich tot en met woensdag 29 augustus aanmelden bij ‘t warm hart in een van de locaties van Avoord.

Busvervoer geregeld
Voor de lopers zonder vervoer regelt Avoord busvervoer. De bussen vertrekken om 9.45 uur vanaf Rijserf en 10.00 uur vanaf de Willaert. Ze rijden om 12.30 uur terug. ’s Middag vertrekken de bussen om 13.15 uur vanaf Het Anbarg, 13.30 uur vanaf Contrefort en 13.30 uur vanaf Kloostergaard. Om 16.00 uur gaat de bus terug. De kosten voor het busvervoer zijn € 1,- en contant te betalen aan de buschauffeur.

Heeft u nog vragen?
Avoord hoopt op veel aanmeldingen en gaat er een geslaagde tweede rollatorloop van maken! Hebt u nog vragen? Dan kunt u terecht bij Marian Roest, beweegcoach voor ouderen van Etten-Leur Actief via [email protected] of 06 – 514 133 89 en bij Jorn Magielse, buurtsportcoach van Sportservice Noord-Brabant van gemeente Zundert, via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen