Breaking News: Indy van Dongen is onze eerste jeugdburgemeester!

Foto: Gwendolyn Rammeloo

Zojuist heeft burgemeester Miranda de Vries laten weten dat de eerste jeugdburgemeester van Etten-Leur gekozen is: Indy van Dongen.

Vandaag werden de spannende sollicitatiegesprekken gehouden en vanmiddag heeft Indy direct het verlossende telefoontje van de burgemeester gekregen.

Indy is de eerste jeugdburgemeester van Etten-Leur en zij zal deze titel tot en met juni van dit jaar dragen. De tienjarige Indy zit op basisschool D’n Overkant en houdt van dansen, tekenen en buiten spelen.

Inmiddels heeft Indy er haar eerste officiële taak als jeugdburgemeester van Etten-Leur al opzitten: de bekendmaking van haar benoeming.

Uiteraard feliciteren wij Indy met haar benoeming en wensen haar veel succes en plezier bij het uitvoeren van haar taken.

View this post on Instagram

Hoera! Indy van Dongen is tot en met juni van dit jaar de jeugdburgemeester van de gemeente Etten-Leur! Na de spannende sollicitatiegesprekken met burgemeester Miranda de Vries kreeg zij vanmiddag het verlossende telefoontje. Daarna mocht Indy meteen terug naar het stadskantoor voor haar allereerste taak als jeugdburgemeester: de bekendmaking! Indy is 10 jaar en zit op basisschool D'n Overkant. Ze houdt van dansen, tekenen en buiten spelen. Wij wensen haar heel veel succes, maar vooral ook heel veel plezier bij het uitvoeren van haar taken. Van harte gefeliciteerd! En we gaan Indy natuurlijk een half jaar volgen bij haar activiteiten als jeugdburgemeester. #gemeenteettenleur #ettenleur #jeugdburgemeester #burgemeester #veelplezier

A post shared by Gemeente Etten-Leur (@gemeente_ettenleur) on

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen