Afgevallen noch aangekomen deze 20e week van Esthers Afvalrace

Foto: Esther van Ras

Jarenlang heb ik in een carnavalskapel gezeten en ademde en leefde ik carnaval. Sinds ik gestopt ben met muziek maken, ben ik eerlijk gezegd ook niet echt meer gaan carnavallen, maar moet eerlijk zeggen, dat het toch wel begint te kriebelen, maar helaas ben ik te laat geweest met vrij vragen, dus dit jaar moet ik werken. Dus carnaval zal dit jaar aan mijn neus voorbij gaan, helaas…, of misschien toch even op zondag weg? Ik zal het jullie volgende week laten weten.

Voeding
Qua eten en mijn patroon zal dus weinig veranderen, nu ik misschien niet ga carnavallen. Verder heb ik carnavalsweekend wel een feestje. Mijn schoonvader wordt 75 jaar oud, dus een feestje zit er wel in… Maar ik zal qua eten hier wel rekening mee houden.

Afgelopen week ben ik helaas niets afgevallen, maar ook niets aangekomen. Ik merk wel dat het afvallen nu steeds moeilijker wordt. Niet om bepaald eten te laten staan, maar je merkt dat je lichaam aan het wennen is aan het veranderen van eetpatroon. Nu denk ik dat het bewegen steeds belangrijker gaat worden. Dus vanaf volgende week, gaan we hier maar extra aandacht aan besteden.

Kookworkshop
Aankomende dinsdag hebben we wederom een verrassing vanuit Enforce / Afvalrace. We krijgen een kookworkshop (4-gangen diner maken) met gezonde producten. Ik ben erg benieuwd. Ik moet zeggen dat ik er wel zin in heb, maar vindt het ook wel spannend, wat we gaan eten, omdat ik nu nog steeds bijhoud wat ik eet en dan weet ik ook gedurende de dag wat ik nog mag en kan eten. Maar nu heb ik daar geen invloed op. Ik denk dat ik overdag maar iets minder dan normaal zal gaan eten, dan heb ik iets meer speling. Uiteindelijk blijft het afwegen wat en hoeveel je kan eten.

Uitnodiging Finaledag
Verder wil ik jullie allemaal uitnodigen voor de finaledag op 5 april 2019. Zijn jullie ook zo benieuwd naar de resultaten van mij en mijn medekandidaten, schrijf je dan in voor de finale via deze link. De entree is gratis, maar de consumpties zijn voor eigen rekening. See you on 5-4-2019.

Groetjes,

Esther

Esther wordt begeleid door Enforce Etten-Leur, je kunt Esther ook bij ons volgen via Facebook en YouTube. Zie ook de blogs van Anita.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen