De finale komt in zicht, in week 23 van De Afvalrace van Esther

Foto: Esther van Ras

Deze week staat in het teken van de uitnodiging voor de finale van de afvalrace. Nu ik dit aan het typen ben, besef ik me dat het allemaal wel erg snel gaat allemaal. Eigenlijk betekent dit nog twee weken sporten, onder begeleiding. Pfffff…dat betekent nog al wat!

Kom kijken naar de finale!
Ik had niet verwacht dat me dit wat zou doen… Wat heb ik veel bereikt, wat ik niet had durven dromen. Wat ben ik blij dat deze kans mij is gegund. Ik hoop dat jullie allemaal komen kijken naar de finale en wat ik en mijn medesporters bereikt hebben, want ik denk dat ik vanuit iedereen wel kan zegen, dat we trots zijn om het jullie te laten zien.

Uitnodiging Finaledag
Ik wil jullie allemaal uitnodigen voor de finaledag op 5 april 2019. Zijn jullie ook zo benieuwd naar de resultaten van mij en mijn medekandidaten, schrijf je dan in voor de finale via onderstaande link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-finale-de-afvalrace-2018-2019-56118880081. De entree is gratis, maar de consumpties zijn voor eigen rekening. See you on 5-4-2019.

Zware training
Afgelopen week heb ik net als zovelen en verkoudheid opgelopen hierdoor een verminderde weerstand wat een flinke koortslip ten gevolg had. Uiteindelijk wel al mijn dingen blijven doen, voelde me niet ziek genoeg om thuis te blijven. Door mijn koortslip wilde ik dat natuurlijk wel. Het is echt lang geleden dat ik z’n flinke koortslip heb gehad, maar aan deze viel niet te ontkomen.

Training woensdag en vrijdag
Afgelopen vrijdag hebben we echt een pittige training gehad, volgens Patricia was het een level 4 training. We moesten zes oefeningen doen, volle intensiteit voor de duur van één minuut en dat twee keer herhalen. We begonnen met een plankje met vijftien kilo erop aan een riem met touw. De bedoeling was dat we dit in volle kracht acht ons aan zouden meenemen (rennend), na veertig seconden kon ik echt niet meer en heb het op emotie volgehouden. De oefeningen daarna waren allen gericht op benen, dus verzuring was mijn beste vriend. Wat was dit afzien. Qua praatjes , die hadden we niet meer. Helaas was Anita al eerder gestopt omdat ze erg veel last van haar hoofd kreeg en zich niet lekker voelde. Dat vond ik erg vervelend voor haar.

Op naar de laatste twee weken!

Tot de volgende keer,

Esther

Esther wordt begeleid door Enforce Etten-Leur, je kunt Esther ook bij ons volgen via Facebook en YouTube. Zie ook de blogs van Anita.

'

Reacties

article
30624
Deze week staat in het teken van de uitnodiging voor de finale van de afvalrace.
https://etten-leur.nieuws.nl/nieuws/30624/de-finale-komt-in-zicht-in-week-23-van-de-afvalrace-van-esther/
2019-03-19T16:26:44+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/110/2019/03/19162409/ares23.jpg
De Afvalrace, Enforce Etten-Leur, Esther van Ras
Afvalrace, Nieuws