De ene verrassing na de andere, in week 25 van Esthers Afvalrace

Foto: Esther van Ras

Deze weken staan in het teken van de ene verrassing na de andere!!!!!

Laatste week
Gisteren hebben we de laatste training op onze vertrouwde sportlocatie gehad. Volgende week sporten we op een andere locatie. We hebben er wel even bij stil gestaan. Even een korte terugblik naar een half jaar geleden. Waar we toen stonden en nu. Hoe we stonden te hijgen na een rondje inlopen, en te puffen na enkele oefeningen. Nu wil ik niet zeggen dat ik niet meer sta te puffen, maar de oefeningen en de intensiteit zijn wel toegenomen. Als ik kijk naar de resultaten dan kunnen we wel erg tevreden zijn, echter kan het voor mijn gevoel altijd beter. Graag had ik gezien dat er nog meer kilo’s verdwenen waren, maar ik denk dat ik erg tevreden moet zijn met wat er al af is. Maar het einde van de afvalrace, is nog niet het einde voor mij. Ik ga door, met gezond en minimaal 3x per dag te eten, genoeg te drinken en te sporten/ bewegen. Ik merk wel dat ik een ander mens ben geworden. Heb ineens zin in dingen waar ik eerder niet voor te porren was.

KLM Urban Trail te Breda
Zo heb ik zondag 24 maart meegedaan aan de KLM Urban Trail te Breda. In eerste instantie zouden we 10 km gaan wandelen. Uiteindelijk hebben we ook flinke stukken gejogd. Ik denk dat we maar van de 10 kilometer er 4 hebben gewandeld. Dat is zeker voor mij een hele prestatie, daar ik nooit langer dan 2,3 kilometer achter elkaar gejogd had. Ik moet ook eerlijk bekennen dat als ik mensen zag joggen door de stad en dergelijke, dat ik altijd dacht: daar is iets mee mis. Ook omdat ik het zelf niet kon, denk ik, maar ben echt erg trots en blij dat ik het gedaan heb. Er is echt een deur extra open gegaan. Ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. Op naar de volgende trail / uitdaging.

Verrassing Naron
Vorige week kregen we een mailtje dat we van Naron een lingeriesetje mochten komen uitkiezen. Ik moet zeggen dat ik dat niet verwacht had, omdat we in het begin van de afvalrace ook al een sport bh mochten uitzoeken. Ik dacht dat ik altijd al goede bh’s had, maar moet zeggen dat ik toch wel een verschil zie met deze en mijn eigen bh’s, je silhouet is stukken mooier. Naron bedankt, jullie zien mij zeker terug!

Nog een verrassing
Aankomende week krijgen we nog een verrassing, maar wat dat is, dat weet ik nog niet. Ik weet alleen dat ik om 10.00 uur in Ulvenhout moet zijn. Voor de rest is het nog niet bekend. Mijn sportmaatje Anita is al geweest, maar die heeft niets losgelaten… Dus het blijft een verrassing.

Finaleverrassingen
En dan natuurlijk vrijdag 5 april. Nog een dag die uit verrassingen zal bestaan. We weten dat we vanaf 12.00 uur vrij moeten houden, dat we onze feestkleding al aan moeten hebben als we worden opgehaald, maar dat we ook onze sportkleding moeten meenemen. Hoe de dag eruit gaat zien is niet bekend, alsook de avond. Op de avond is iedereen welkom die erbij wil zijn. Ik moet zeggen dat ik er erg veel zin in heb, maar het ook wel spannend vind omdat ik niet weet wat er allemaal gaat gebeuren.

Ik hoop jullie allemaal te zien, als jullie ook zo benieuwd zijn naar de resultaten van mij en mijn medekandidaten. tot vrijdag.

Groetjes,

Esther

Esther wordt begeleid door Enforce Etten-Leur, je kunt Esther ook bij ons volgen via Facebook en YouTube. Zie ook de blogs van Anita.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen