Goede humor in Steven Brunswijks ‘Van Slaaf tot Meester’

Foto: Pexels

Steven Brunswijk, de Tilburgse cabaretier en presentator, komt op zaterdag 13 april naar Nieuwe Nobelaer met zijn derde voorstelling ‘Van Slaaf tot Meester’.

Slavernijverleden
In de voorstelling vertelt hij over zijn afkomst en over het Nederlandse slavernijverleden in Suriname. Een serieus onderwerp maar voor Steven is gewoon goede humor de beste manier om dit bespreekbaar te maken.

Braboneger
Steven Brunswijk, bekend als de Braboneger weet hij de harten van zijn publiek te veroveren. Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect. In zijn derde theatervoorstelling ‘Van Slaaf tot Meester’ maakt u kennis met de ware Steven die in 2018 afscheid nam van zijn alter ego.

Is humor op zijn plaats?
De slavernij is iets wat deel uitmaakt van de Nederlandse geschiedenis en is vandaag de dag helaas nog steeds aanwezig in sommige delen van de wereld. Als je het in Nederland over de slavernij hebt, ontstaat er altijd een geforceerde en ernstige sfeer. Terwijl het inmiddels 155 jaar geleden is! Maakt dat het minder erg? Nee zeker niet! Kun je er dan wel grappen over maken? Het zal eens tijd worden! Maar kan het ook? En dat is dus ook exact waar Steven tijdens zijn voorstelling Van Slaaf tot Meester samen met het publiek achter gaat komen.

Informatie

  • Wanneer: zaterdag 13 april
  • Aanvang: 20:15 uur
  • Waar: Nieuwe Nobelaer
  • Kaarten: € 20,00, verkrijgbaar aan de balie of via www.nieuwenobelaer.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen