Conceptprogramma Keuken Kampioen Divisie 2019/2020 vastgesteld

Foto: Pexels

NAC opent het seizoen 2019/2020 in de Keuken Kampioen Divisie in en tegen FC Dordrecht. Het conceptschema van het komende seizoen werd vrijdag door de KNVB bekend gemaakt. Achttien van de negentien thuisduels speelt de Parel van het Zuiden ook op vrijdagavond.

Eerste speelronde 9 augustus
Vrijdag 9 augustus vindt de eerste speelronde in de eerste divisie plaats. NAC speelt op die dag de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. De week daarna speelt de ploeg van Ruud Brood de eerste thuiswedstrijd. Helmond Sport komt op vrijdag 16 augustus op visite in het Rat Verlegh Stadion. In totaal speelt NAC achttien van de negentien wedstrijden op vrijdagavond. Slechts één thuisduel, op maandag 21 oktober tegen De Graafschap, wordt op maandagavond gespeeld.

Interlandweekend
Dit seizoen konden clubs bij de KNVB aangeven of ze wel of niet tijdens interlandweekenden in actie willen komen. NAC kiest ervoor om niet te spelen tijdens de interlandweekenden, omdat de club niet wil riskeren eventuele (jeugd)internationals te moeten missen bij deze wedstrijden. Drie van de vier inhaalwedstrijden zijn uitwedstrijden voor NAC.

Overzicht
Check hier het overzicht van het conceptprogramma van NAC voor het seizoen 2019/2020. (Dit programma kan nog gewijzigd worden)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen