Koopwoning van de week: Frederik van Eedenstraat 46

Foto: Van Hassel Makelaars o/g

Aan de Frederik van Eedenstraat 46, staat een ruime, moderne hoekwoning met vier slaapkamers en een achtertuin gelegen op het zonnige zuidwesten te koop. De vraagprijs is 250.000 euro.

De woning is in 1963 traditioneel gebouwd met gemetselde spouwmuren, betonnen begane grondvloer en eerste verdiepingsvloer, houten vloerzolder en houten kapconstructie (na geïsoleerd) gedekt met pannen. De hardhouten kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing (behalve de badkamer). In 2013 werden tuindeuren en een dakkapel met kunststof kozijnen en isolerende beglazing geplaatst. In hetzelfde jaar werd een aanbouw geplaatst en is het huis helemaal gerenoveerd. Aan de achterzijde is een elektrisch bedienbare zonnewering en de dakkapel is voorzien van een elektrisch rolluik. Het buitenschilderwerk is recent uitgevoerd.

Begane grond:

Entree/hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. De L-vormige uitgebouwde woonkamer heeft door de grote raampartijen veel lichtinval. De woonkamer staat in verbinding met de keuken. De keuken in hoekopstelling, is voorzien van diverse inbouwapparatuur en sfeervolle spots onder de bovenkasten. Door middel van openslaande tuindeuren in de uitbouw is er toegang tot de zonnige achtertuin.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en een vaste kast met aansluiting voor de wasmachine. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, designradiator en een wastafelmeubel. De slaapkamer rechtsachter heeft een dichte houten trap met trapkast die leidt naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:

De voorzolder is voorzien van een dakraam en een bergkast waar de aansluiting is voor de C.V. installatie. Door middel van een deur is de vierde slaapkamer te bereiken. Deze is voorzien van een kunststof dakkapel en sfeervolle inbouwspots.

Tuin:

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft een betegeld looppad naar de voordeur. Naast het huis is een oprit aanwezig en de achterom naar de achtertuin. De verzorgd aangelegde achtertuin met kunststof gras is gelegen op het zonnige zuidwesten. De hele dag is er wel ergens een plek in de tuin waar de zon schijnt. De tuin biedt veel privacy en heeft een vrijstaande stenen berging, voorzien van elektra. Aan de voor- en zijkant van de berging is in 2011 een overkapping geplaatst.

 

Frederik van Eedenstraat 46 – vraagprijs 250.000 – aanvaarding in overleg.

 

Nieuwsgierig en wil je de woning bezichtingen? Neem contact op met Van Hassel Makelaars o/g via 0765975900

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen