Glasvezel informatieavonden in Etten-Leur

Foto: Pexels

De campagne voor de aanleg van glasvezel in de gemeente Etten-Leur is in volle gang. E-Fiber en de glasvezelproviders willen alle bewoners en ondernemers de aankomende periode informeren over de voordelen en mogelijkheden van glasvezel. Voor zowel de kernen, alsook de buitengebieden.

Informatieavonden
Vanaf 12 november worden er drie informatieavonden georganiseerd op diverse locaties in de gemeente. Tijdens deze avonden vertelt E-Fiber in het eerste uur over de voordelen en mogelijkheden van glasvezel. Hierna is er gelegenheid om vragen te stellen, ook aan de providers waarbij een abonnement kan worden afgesloten. Aanmelden voor een informatieavond is niet nodig

Data en locaties van de informatieavonden:

  • Dinsdag 12 november 19.30 -20.30 uur in Het Turfschip, Etten-Leur
  • Maandag 18 november 19.30 -20.30 uur in De Menmoerhoeve, Etten-Leur
  • Woensdag 20 november 19.30 -20.30 uur in Nieuwe Nobelaer, Etten-Leur

Voordeel voor iedereen
“Glasvezel biedt voordelen voor iedereen. Voor jong en oud. Voor scholieren en ondernemers. Niet alleen jongeren zijn steeds meer online, we merken ook dat ouderen steeds meer gebruik maken van internet. Daarom is dit een unieke kans om kosteloos (!) samen verbonden te blijven. Er is geen bijdrage van de inwoners nodig.“ aldus Wethouder Frank Vrolijk.

Deadline inschrijven
Een glasvezelabonnement afsluiten kan tot 1 februari 2020. Daarna wordt gekeken of er genoeg animo vanuit de inwoners van Etten-Leur is. Indien 30% van de inwoners en bedrijven een abonnement afsluit bij één van de acht providers, zal E-Fiber het glasvezelnetwerk aanleggen en alle inwoners kosteloos aansluiten.

Over E-Fiber
E-Fiber is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van glasvezel. E-Fiber vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op snel en betrouwbaar internet. Van het stadscentrum tot in het buitengebied. Daarom investeert E-Fiber in infrastructuur, innovatie, techniek én in mensen. Om zo een uniek ‘open’ glasvezelnetwerk aan te leggen waarop iedere provider zijn diensten mag leveren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen