Avoord in top 10 voor CZ Zorgprijs 2019

Foto: Pexels

Zorgverzekeraar CZ reikt ieder jaar de Zorgprijs uit aan initiatieven binnen de zorg. Dit jaar was het thema ‘Klantenwens centraal’. Van Avoord dienden Jeroen Kamp (bedrijfsleider ’t Warm Hart) en Sharissa Corporaal (Manager innovatie & onderzoek) een mooi plan in, die letterlijk in de smaak viel. Avoord drong namelijk bij de Zorgprijs 2019 de top 10 binnen en mocht op 28 november een presentatie geven in kasteel Maurick te Vught.

Eten niet zoals thuis

Het idee ontstond bij een bewoonster van Kloostergaard. Haar opmerking: “Jeroen, het eten smaakt hier altijd goed, maar niet meer zoals vroeger thuis”, zette aan het denken. Wat als we een keer gaan koken met elkaar? Dit idee is uitgewerkt in een plan, waarin een mobiele keuken is opgenomen en een mooie samenwerking tussen zorg, fysiotherapie, ergotherapie, diëtiek en horeca. Dit plan leverde een nominatie op!

Medewerkers van Avoord beleefde tijdens de presentatie een hele mooie leerzame dag met veel collega’s uit de zorg. De top 3 is niet gehaald, maar men heeft wel Avoord goed kunnen vertegenwoordigen. Avoord hoopt nu het plan met behulp van sponsoren tot uitvoering te kunnen brengen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen