Martijn Fischer zingt hits van Hazes en Frans Bauer Live in Concert

Foto: Pexels

Geniet van de intieme sfeer in de theaterzaal van cultuurcentrum Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur en zing mee met nummers die heel Nederland uit volle borst weet mee te zingen. Liefhebbers van het levenslied komen in de maand januari goed aan hun trekken. Donderdag 23 januari kruipt Martijn Fischer in de huid van de beroemdste volkszanger van Nederland: André Hazes. Het publiek wordt getrakteerd op een avond met de hits en verhalen van Hazes. Op vrijdag 31 januari bouwt Frans Bauer samen met zijn Holland Show Band een feestje in Nieuwe Nobelaer met zijn show Frans Bauer Live in Concert! Kaarten voor beide voorstellingen zijn te verkrijgen via www.nieuwenobelaer.nl of aan de balie.

Martijn Fischer zingt hits van Hazes
Dat Martijn Fischer de hits en verhalen van Hazes prachtig weet over te brengen, is al gebleken bij zijn rol in de musical ‘Hij gelooft in mij’ en de film ‘Bloed, zweet en tranen’. In Martijn Fischer zingt hits van Hazes kruipt Martijn Fischer wederom in de huid van de bekendste volkszanger van Nederland en brengt hij een ode aan de prachtige muziek van André die zich perfect leent voor het theater. Enerzijds zijn de teksten groots en meeslepend, anderzijds klein en ingetogen. Thema’s als de liefde en eenzaamheid worden bezongen, naast liedjes over het alledaagse leven. Zo is Hazes van iedereen! Een avond met een mix van levensliederen en feestmuziek, waarin alle grote hits voorbijkomen. Soms intiem, dan weer met de bedoeling het publiek te laten meeleven, -bewegen en -zingen.

Frans Bauer Live in Concert
Frans’ landelijke bekendheid begon bij zijn optreden in het datingsprogramma All You Need Is Love waarna verschillende albums en samenwerkingen ontstonden. Nu, 25 jaar na zijn eerste concert tournee en na zijn reizen naar Amerika en China afgelopen jaar, duikt Frans Bauer weer het theater in. Onder begeleiding van zijn vaste orkest, de Holland Show Band, belooft Frans Bauer er weer een oergezellige avond van te maken. De goedlachse Brabander heeft na 25 jaar nog altijd genoeg anekdotes en gebeurtenissen uit zijn leven om te delen met het publiek. Kom samen met Frans op vrijdag 31 januari een feestje bouwen!

Martijn Fischer zingt hits van Hazes

 

Frans Bauer – Live in Concert

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen