Joyce Maas wederom beste zelfstandig reisadviseur van Brabant

Foto: TUI Nederland

Joyce Maas uit Etten-Leur van TUI at Home is, net als in 2018, uitgeroepen tot de beste zelfstandig reisadviseur van Noord-Brabant. Reisvakblad TravMagazine maakte woensdag 15 januari de winnaars van de verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur (ZRA) 2020 bekend op de Vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht.

“Joyce creëert een behoefte waarvan je niet wist dat je deze had”
Volgens het juryrapport is Joyce “een passionele vakvrouw, eigengereid, zeer resultaatgericht en ondernemer in hart en nieren.” De jury roemt Joyce om haar netwerkcapaciteiten, samenwerking met andere ondernemers, efficiëntie en resultaatgerichtheid voor de klant. Haar klanten onderstrepen dit. Een vaste klant vertelt: “Joyce denkt altijd een stap verder dan wij, ze is er altijd snel bij als we een vraag hebben, ze voelt ons feilloos aan. Inmiddels boeken ook al veel vrienden en familie alsmede zakelijke relaties bij haar. Je voelt je altijd bijzonder bij haar.” Joyce zelf is enorm blij met haar uitverkiezing: “De titel is een kroon op mijn werk. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. En dat ik daarmee op de juiste weg zit, blijkt wel uit deze titel.”

Verkiezing
De verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur is een initiatief van vakblad TravMagazine en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering in deze groeiende groep ondernemers. In totaal deden z’n 100 zelfstandige reisadviseurs mee aan de verkiezing.

Selectierondes
De verkiezing bestond uit verschillende ronden waarbij zaken als sales, marketing, ondernemerschap en financiën aan bod kwamen. Deelnemers werd gevraagd een vragenlijst in te vullen, een marketingcase uit te werken en namen deel aan een spannende battle. In de laatste ronde, de juryronde, werden de twee beste ZRA’s per provincie door een vakkundige jury ondervraagd. Hieruit zijn de uiteindelijke winnaars naar voren gekomen.

Geen negen tot vijf openingstijden
Joyce Maas werkt onder de TUI paraplu als zelfstandig reisadviseur. Anders dan in een gewoon reisbureau heeft Joyce Maas TUI at Home geen openingstijden van negen tot vijf. Joyce spreekt met de klant af waar en wanneer het uitkomt om de ideale reis te boeken. En die service is niet duurder dan op internet. Ontzorgen is het juiste woord voor wat ze doet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen