Roparunteam Go4Life en Swietelsky verlengen sponsorcontract met 5 jaar

Foto: Roparunteam Swietelsky Go4Life

Goed nieuws voor Roparunteam 248 Go4Life uit Etten-Leur: dankzij een verlenging van het sponsorcontract kan het team ook de komende vijf jaar rekenen op hoofdsponsor Swietelsky Rail Benelux BV. Het railservice bedrijf doet een goede duit in het zakje om het team op alle mogelijke manieren te ondersteunen. Swietelsky vindt gezondheid een belangrijk onderwerp en omdat gezond ouder worden niet vanzelfsprekend is, ziet zij de noodzaak om Roparunteam Go4Life te blijven ondersteunen.

Van elkaar leren

Swietelsky Rail Benelux BV zelf over de contractverlenging: “Door deelname aan de loop en de organisatie door verschillende medewerkers is Swietelsky al heel lang betrokken bij Roparunteam Go4Life. Paul, een gewaardeerd teamlid van het team, was zelf ongeneeslijk ziek. Zijn motivatie, wil om te leven en de oneerlijke strijd die hij uiteindelijk verloor, waren voor ons reden genoeg om het team te blijven steunen. Daarnaast kan Swietelsky ook veel leren van de Roparun. De 500 km lange tocht van Parijs of Bremen naar Rotterdam is een grote logistieke organisatie. De voorbereidingen vragen het hele jaar door inzet van de vrijwilligers. Het doel is niet om te winnen, maar om met zijn allen de eindstreep te halen. Daar zit de overeenkomst met ons werk. Swietelsky is maandenlang bezig met de voorbereidingen voor een buitendienststelling. Daar werken wij, net als de vrijwilligers van team 248, een lange periode naartoe.”

Zekerheid en vertrouwen voor de toekomst

Roparunteam Go4Life is superblij met de contractverlening met onze sponsor Swietelsky. Het bestuur is zeer tevreden: “Swietelsky toont op deze manier ruimhartig haar maatschappelijk betrokkenheid. De jaarlijkse bijdrage bestaat uit een vast bedrag en een geconditioneerde variabele aanvulling. Dat betekent dat Swietelsky voor elke euro die wij via onze activiteiten binnenhalen er nog een euro aan toevoegt. Een soort verdubbelaaar dus. Deze tweeledige sponsoring geeft ons enerzijds een stukje bestaanszekerheid omdat hiermee een groot deel van onze kosten worden vergoed. De verdubbelaar stimuleert ons team om extra om geldinzamelingsacties te organiseren. Dat Swietelsky een toezegging gedaan heeft voor 5 jaar sterkt ons en we zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet.” Ook heeft Swietelsky nieuwe teamkleding toegezegd.

Geld voor palliatieve zorg

Team Go4Life zamelt via eigen acties geld in voor palliatieve zorg voor mensen met kanker en steunt het Marianahof in Etten-Leur. Natuurlijk hoopt het team op veel ondersteuning van iedereen uit Etten-Leur en omgeving! Kom je het team ook helpen om zoveel mogelijk geld in te zamelen? De eerstvolgende activiteiten zijn de Leutmarkt op zaterdag 1 februari en de mini-Roparun op zaterdag 11 april. Kijk op www.team248go4life.nl of www.miniroparun.nl voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden