‘Muziek op Wielen’ door Nieuwe Nobelaer

Foto: Nieuwe Nobelaer

Altijd, maar zeker nu in deze moeilijke tijd, is muziek een enorme verrijking van ons leven. Het stemt vrolijk, geeft je een energieboost of biedt juist troost. Muziek is de taal van het hart. Daarom gaat op maandag tweede Paasdag de Nieuwe Nobelaer Muziekbus touren door Etten-Leur, tijdens het nieuwe initiatief ‘Muziek op Wielen’! Muziekconsulent Harry Hendriks zal tussen 11:00 en 15:00 op zes locaties optreden. Hij brengt een lied ten gehore voor iemand die dat in deze tijd hard nodig heeft, in de voortuin of op de stoep. Inwoners van Etten-Leur die iemand kennen die een mooi lied goed kan gebruiken, kunnen deze persoon nomineren voor dit nieuwe initiatief.

Nomineren
Iemand aanmelden voor een bezoek door de Nieuwe Nobelaer Muziekbus, kan door tot en met donderdag 9 april aanstaande een e-mail te sturen naar [email protected]. Vermeld de naam van degene voor wie het optreden is, het adres en waarom juist déze persoon een mooi lied verdiend heeft. Zes inwoners van Etten-Leur worden dan maandag tweede Paasdag tussen 11.00 en 15:00 verrast met een speciaal lied onder de noemer ‘Muziek op Wielen’.

Harry Hendriks
Harry Hendriks is muziekconsulent bij Nieuwe Nobelaer. Hij studeerde Gitaar en Schoolmuziek aan het Conservatorium in Tilburg en is werkzaam als begeleider van singer-songwriters en bands, waaronder ruim 15 jaar als vaste begeleider van Gerard van Maasakkers. Voor Nieuwe Nobelaer is hij daarnaast werkzaam in het onderwijs, waar hij deskundigheidsbevordering, teamtrainingen, workshops (ukelele, gitaar en boomwhackers) gastlessen en advies voor primair – en voorgezet onderwijs biedt.

Lichtpuntjes
Nieuwe Nobelaer probeert in deze tijd, waarin het cultuurcentrum gesloten is, diverse lichtpuntjes te creëren voor de inwoners van Etten-Leur. Zo werden er al achthonderd boeken- en tijdschriftenpakketten gratis weggegeven, is op woensdagochtend live Voorlezen met Muziek te volgen via facebook en werd afgelopen vrijdag een concert van de band Outside Revelation gratis gestreamd vanuit een lege Grote Zaal op YouTube. Met ‘Muziek op Wielen’ hoopt Nieuwe Nobelaer ook de Paasdagen wat aangenamer te maken voor hen die het momenteel moeilijk hebben.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen