Actiezonnebloemen zorgen voor Vrolijke Vaderdag bij Life & Garden

Foto: Life & Garden

Vanaf zaterdag 20 juni zijn bij Life & Garden Etten-Leur potzonnebloemen verkrijgbaar en daarbij gaat één euro per plant naar de vrijwilligersorganisatie de Zonnebloem.

Om de Zonnebloemactie extra aandacht te geven, is er in Etten-Leur bij de start van de actie een speciale Zonnebloemkraam bij het Life & Garden tuincentrum. Met de verkoop zorgen de vrijwilligers van de Zonnebloem voor een Vrolijke Vaderdag.

Nationale Vereniging de Zonnebloem

Nationale Vereniging de Zonnebloem wil mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd bezorgen. Door de coronacrisis staan alle activiteiten onder druk. Om het risico te verminderen dat deze kwetsbare groep in een sociaal isolement raakt, verzinnen de Zonnebloemvrijwilligers van de afdeling Etten-Leur alternatieven om toch in contact te blijven. De opbrengst van de verkoop van de actiezonnebloemen helpt hen daarbij.

De kernwaarden van Life & Garden natuurlijk, bijzonder en betrokken sluiten naadloos aan bij deze actie. Het idee van deze actie werd direct ondersteund. De Sunsation® Sunflower zoals de potzonnebloem officieel heet is vanaf zaterdag te koop. Louis Kester van Sunsation kwekerscollectief: “Bij de Zonnebloemvrijwilligers draait het om mensen en de wil om iedereen volop van het leven kunnen laten genieten. Onze potzonnebloemen Sunsation® brengen vrolijkheid, brengen ‘sunshine’ bij de mensen thuis of in de tuin, ook als het eens minder meezit. Daar willen onze kwekers aan bijdragen: Everyday Sunshine!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen