Handig! Personal care essentials uit de automaat in het Winkelhart

Foto: healzzy2GO

In de maand juni plaatst healzzy2GO in 11 toonaangevende winkelcentra, waaronder in het winkelcentrum in Etten-Leur, vendingautomaten met PPE-producten (personal protection equipment).

De personal care essentials, zoals healzzy2GO het PPE-productaanbod noemt, bestaat uit niet-medische mondkapjes (o.a. verplicht in het OV) en gezichtsmaskers in verschillende verpakkingseenheden en flesjes desinfecterende handgel. Het assortiment in de vendingautomaten wordt verder aangevuld met gekoelde, gezonde energydrinks en flesjes bronwater. Opdrachtgever is Wereldhave, vastgoedeigenaar en beheerder van een aantal grote en drukbezochte winkelcentra in Nederland.

Hygiëne belangrijker dan ooit

De missie van healzzy2GO is gezond leven en duurzame, eerlijke voeding. Een noodzakelijke en onomkeerbare trend. COVID-19 heeft aan het begrip ‘gezond leven’ een zowel dringende als dwingende extra betekenis toegevoegd. Vanuit dat gegeven heeft healzzy2GO, naast gezonde dranken en snacks, de z.g. personal care essentials toegevoegd aan het assortiment in de vendingmachines. De gezamenlijke missie van Wereldhave en healzzy2GO is bijdragen aan een beter dagelijks leven. De service met betrekking tot bescherming van zowel de persoonlijke gezondheid als die van anderen sluit hier goed bij aan.

Sanitize and Energize

“Omdat veiligheid, gemak en verkrijgbaarheid belangrijke criteria zijn van zowel onze opdrachtgevers als van onszelf, zijn de PPE-producten scherp geprijsd,” aldus Lucien Dobber, directeur van healzzy2GO. “Onze machines staan inmiddels op meerdere, drukbezochte locaties en we merken dat de vraag groot is. De combinatie met energydrinks en water wordt bijzonder gewaardeerd. Overigens stellen we het assortiment PPE-producten en de combinatie met dranken en snacks per locatie en bezoekersdoelgroep vast. Om niet te concurreren met lokale winkeliers plaatsen we ook vendingmachines zonder dranken en snacks. Vinden we wel zo fair in deze tijd.”

  • Ook interesse in vending automaten met PPE producten en/of gezonde snacks en drankjes? Voor meer informatie, ga naar de healzzy2GO website.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen