In oktober een gevarieerd theaterprogramma voor alle leeftijden bij Nieuwe Nobelaer

Nieuwe Nobelaer heeft voor de maand oktober iedere week iets in petto voor de theaterzalen. Het cultuurcentrum verwelkomt theaterbezoekers in een coronaproof omgeving waarbij in de theaterzalen een derde van de maximale capaciteit wordt benut om de anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen. Ook worden voor sommige voorstellingen twee tijdstippen aangeboden. Het programma varieert van familievoorstellingen tot cabaret en van toneel tot muziek.

Van Peppa Pig tot Heel Holland Lacht
De allerkleinsten vanaf 2 jaar kunnen meezingen tijdens de familievoorstelling Peppa Pig Live! op 3 oktober. De Sekszusjes zijn te zien op 14 oktober met een creatief feestje over seks en intimiteit met hun eerste voorstelling Ongelikt. Lachen, gieren, brullen geblazen kan op 23 oktober bij de smakelijke komedie Heel Holland Lacht met Arijan van Bavel. Eerder liefhebber van cabaret en show? Mis dan zeker niet de voorstelling Van Houdini tot Copperfield van het razendsnelle duo Rob en Emiel op zaterdag 31 oktober! Kaarten voor de voorstellingen zijn te verkrijgen via www.nieuwenobelaer.nl of aan de balie.

Amusement voor jong en oud
Spelletjes spelen, avonturen beleven én… in modderplassen springen! Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig keert met haar vriendjes terug naar Nieuwe Nobelaer en beleeft een vrolijk avontuur. De familiemusical Peppa Pig Live! (2+) – Schoolreisje naar het strand (try-out) is te zien op zaterdag 3 oktober, kaarten kosten € 16,50 per stuk. Voor jongeren én volwassenen staat op woensdagavond 14 oktober de voorstelling Ongelikt van De Sekszusjes op het programma. Na het grote succes van hun online serie Sekszusjes TV, met kijkers van 9 tot 73 jaar, wagen de zusjes nu de stap naar het theater met zelf geknutseld decor en schurende liedjes. Het publiek wordt niet ondervraagd, maar vragen stellen kan! Het duo Rob en Emiel sluit de maand oktober af met een waanzinnige show vol wonderlijke gebeurtenissen. In de voorstelling Van Houdini tot Copperfield gaan ze op zaterdag 31 oktober terug naar hun roots met een unieke mix van magie en illusie. Ook geschikt voor jeugd vanaf 12 jaar!

Komedie of liever toneel?
Liefhebbers van komedie zullen hun lachspieren overbelasten bij de smakelijke klucht Heel Holland Lacht. Met een knipoog naar het populaire bakprogramma speelt het verhaal zich af in, hoe kan het ook anders, een taartwinkel. Kom vrijdagavond 23 oktober een avond onbezonnen lachen bij Nieuwe Nobelaer! Liever jezelf laten meevoeren in een spannend relatiedrama? In de toneelvoorstelling Liefdesles met o.a. Kees Boot en Nhung Dam wordt het publiek op vrijdag 30 oktober meegenomen in een venijnig en razendsnel spel in twee therapiekamers. Twee psychiaters, twee patiënten, één thema: de liefde. Ga mee in een wervelwind van snelheid en herkenbaarheid op vrijdagavond 30 oktober.

Ga voor meer informatie en kaarten voor de voorstellingen naar www.nieuwenobelaer.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen