Auto Hommel in Etten-Leur nu ook CarProf

Foto: Pixabay

Auto Hommel aan de Penningweg in Etten-Leur is sinds 1 mei aangesloten bij de landelijke garageformule CarProf.

Eigenaar Patrick Hommel onderbouwt zijn keuze voor de landelijke garageformule: “U kent ons waarschijnlijk als uw vertrouwde Toyota specialist, maar sinds kort mogen wij ons ook CarProf noemen! Door ons aan te sluiten bij CarProf maken wij nu kenbaar dat alle merken auto’s bij ons terecht kunnen. Daarbij geven wij zelfs 24 maanden garantie op ons vakmanschap!”

Voor alle automerken
Naast onderhoud biedt dit autobedrijf ook APK, reparaties, diagnose, schadeherstel en verkoop van occasions. Met daarbovenop een garantie van twee jaar op reparaties en arbeidsloon. De autotechnici zijn opgeleid om onderhoud uit te voeren aan alle auto’s. De werkplaats beschikt over de meest moderne apparatuur en data. Daarmee heeft Auto Hommel alles onder één dak. Inmiddels weten de klanten uit de regio het autobedrijf wel te vinden en bieden zij een goed alternatief voor klanten die de kwaliteit van een merkdealer willen.

Service, kwaliteit en persoonlijke benadering staan bovenaan
Patrick vertelt vol enthousiasme verder: “Wat ons autobedrijf nog meer typeert? Onze ruime kennis, jarenlange ervaring en passie voor auto’s. Het is belangrijk om klaar te zijn voor de toekomst van de nieuwe generatie auto’s. Daarom kunt u terecht voor onderhoud en reparatie aan alle auto’s. Ongeacht het merk of de leeftijd. We beschikken over vaktechnische monteurs en de juiste data en apparatuur en werken volgens de hoge CarProf-eisen. Zo kunnen wij zorgen dat onze klanten altijd mobiel blijven.”

CarProf is een garageformule van Alliance Automotive Group en verbindt universele autobedrijven met elkaar onder één landelijke paraplu. Alle automerken van alle leeftijden zijn welkom bij CarProf. Klanten kunnen rekenen op de hoogste service voor een betere prijs, met behoud van fabrieksgarantie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen