Feestelijke boekpresentatie ex-laaggeletterde Bianca van Gennip

Foto: Yvonne van Bijnen

Een bijzonder moment vanmiddag in De Nobelaer Bibliotheek. Daar ontving de bibliotheek twee exemplaren van het boek ‘Ontvoerd uit het magische bos’, geschreven door Bianca van Gennip alias Rachel Denver.

Van laaggeletterd naar auteur
Bianca was laaggeletterd. In 2011 stapte ze naar Curio om beter Nederlands te leren. Inmiddels is ze daar op vrijwillige basis werkzaam als onderwijsassistent en laat ze zien dat iedereen een prachtig verhaal op papier kan krijgen. Bianca overhandigde ook een exemplaar van haar boek aan wethouder Frank Vrolijk en burgemeester Miranda de Vries.

Ontvoerd uit het magische bos
Bianca is vereerd en trots dat haar boek wordt opgenomen in de collectie van De Nobelaer Bibliotheek, iets wat ze nooit verwacht had. Nadat het boek een prachtig plekje kreeg in de boekenkast werd er bij dit heugelijke moment stilgestaan onder het genot van een gebakje.

Griekse mythologie
‘Ontvoerd uit het magische bos’ is een fantasyverhaal over de kracht en empowerment van vrouwen met een linkje naar de Griekse mythologie. De kaft van het boek ontwierp Bianca zelf.

Interesse in het lezen van het boek?
Het boek is te vinden onder de romans bij het genre fantasy. Om het boek aan te schaffen kan men mailen naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen