Zin in een paasontbijt, lunch of brunch buiten de deur?

Foto: pexels

Heb je geen zin om met Pasen zélf te zorgen voor je ontbijt, lunch of brunch? Misschien is het een goed idee, om dan lekker buiten de deur te gaan genieten van je ontbijt, lunch of brunch. Dat kan bij een groot aantal Etten-Leurse gelegenheden. Wij zetten er een aantal voor je op een rij!

Zowel op eerste als op tweede Paasdag serveert Taveerne Gaston een overheerlijke Paasbrunch. Voor 22.50 euro per persoon geniet je van een uitgebreid buffet. De jonge gasten eten mee voor 11.25 euro per kind. Er is voor de kinderen genoeg te beleven om zich te vermaken. De feestzaal wordt namelijk omgebouwd tot een waar kinderparadijs.

Grand Café de Butler opent met Pasen haar deuren voor een gezellige lunch, high tea, high wine of high beer. Wie weet is het weer goed genoeg om lekker buiten op het ruime terras te zitten.

Recreatiebedrijf De Menmoerhoeve heeft veel te bieden tijdens Pasen. Zo kun je met jouw gezelschap zelf pannenkoeken bakken en opeten. Lust je geen pannenkoeken, dan zoekt de Menmoerhoeve naar een juiste oplossing. Ook is het mogelijk om te eten van verschillende soorten buffetten. Na het eten een actieve middag houden? Kies dan één van de verschillende in- en outdoor activiteiten die de Menmoerhoeve te bieden heeft.

Bij het Witte Paard kun je voor 13.50 euro per persoon genieten van een uitgebreid ontbijt met verse broodjes, croissantjes, zoete lekkernijen en verschillende sappen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om in de open keuken je eigen eitje te bakken.

Paasbrunchen bij Vincents wil toch iedereen? De brunch bestaat uit verschillende warme en koude gerechten om samen met jouw familie en vrienden lekker van te genieten.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen