Etten-Leur is een uniek pannenkoekenhuis rijker!

Foto: Facebook

Afgelopen zaterdag 6 oktober werd Pannenkoekhuis Fritella Het Regiment feestelijk geopend door burgermeester Miranda de Vries.

Het staat buiten kijf, dat hier de overheerlijkste pannenkoeken worden gebakken. Daarnaast staan er lunches, desserts en andere lekkernijen op de menukaart. Wat misschien niet iedereen weet, is dat Pannenkoekenhuis Fritella het Regiment mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft op de arbeidsmarkt. Dit wordt gedaan door hen binnen het bedrijf, in een vertrouwde omgeving, hun arbeidsvaardigheden te laten ontwikkelen en ritme en structuur op te laten doen. Het nieuwe Pannenkoekenhuis biedt werkervaring en scholing binnen uiteenlopende werksoorten. Men streeft ernaar de kwaliteiten en wensen van werknemers te benadrukken, maar houdt daarnaast ook rekening met hun beperkingen.

Kansen zijn er ook voor wilskrachtige en ervaren medewerkers; onder deskundige begeleiding stromen zij vervolgens door naar een passende werkplek in het reguliere bedrijfsleven. Mocht dat doorstromen niet lukken, dan worden de mogelijkheden bekeken om bij het Pannenkoekenhuis in dienst te blijven.

Met de recente opening is het Pannekoekenhuis in Etten-Leur de derde vestiging van dit unieke concept.

Voor meer informatie en openingstijden, ga je naar www.pannenkoekenhuishetregiment.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen