Lekker eten en de lokale horeca steunen? Bestel je thuismenu!

Foto:

Door de nieuwe coronamaatregelen is vanaf zondag voor 3 weken alles vanaf 17.00 uur gesloten. Zo ook de horeca, die de laatste weken al een verplichte sluitingstijd van 20.00 uur hadden. Gelukkig zitten de ondernemers in Etten-Leur niet stil en zijn er overal weer afhaalmogelijkheden. Je diner afhalen of laten bezorgen mag namelijk wel na 17.00 uur.

Hieronder vind je een overzicht van wat de horeca in Etten-Leur te bieden heeft. We werken het overzicht steeds bij, dus kom terug voor meer horecanieuws. Of tip de redactie. Natuurlijk kun je tot 17.00 uur wel gewoon lekker ter plaatse wat drinken en eten.

Uitgebreidere lunchkaart

Restaurant De Turfvaart heeft in verband met de nieuwe maatregelen de lunchkaart uitgebreid. Je kunt naast de standaard lunchgerechten ook gerechten van de dinerkaart bestellen (keuken open vanaf 12 uur). Een goed idee om tijdens een wandeling door de polder lekker een stop te maken bij De Turfvaart. (Westpolderpad 6)

Ook Grand Café The Butler heeft de lunchkaart uitgebreid met gerechten van de dinerkaart. (Markt 8)

Eetkavee De Belhamel heeft zichzelf omgedoopt tot LunchKavee De Belhamel: “Nieuwe persconferentie, nieuwe maatregelen. We laten ons niet uit het veld slaan. De aankomende weken zijn wij tot 17.00u geopend!” (Markt 18-20)

En bij Brasserie Tartaar bestel je de steak tartaar tijdens de lunch. Iedere dag, behalve dinsdag, geopend van 11.00- 17.00u. (Raadhuisplein 29-31)

Early Dinner

Restaurant Het Havenhuis serveert van dinsdag t/m zondag een Early Dinner, een 3-gangen menu tussen 14.00 en 17.00 uur. Daarnaast serveren ze overdag natuurlijk ook een heerlijke lunch, high wine of een heerlijke high tea. Zin om thuis te genieten van het eten van Het Havenhuis? Bestel dan gewoon online een 3-gangen afhaalmenu of een borrelbox. Smullen! (Geerkade 19)

Thuisdiner Tilia

Restaurant Tilia heeft voor thuis een weekmenu dat steeds wisselt. Bestel je thuismenu online en haal vervolgens op het gekozen tijdstip je bestelling in het restaurant af. (Markt 7)

Thuisdiner Tout a l’heur

Ook restaurant Tout a l’heur gaat weer over op een thuismenu. Van woensdag tot en met zondag geniet je van de lekkerste gerechten. Je vindt het menu op de speciale website en bestel je thuisdiner. (Bisschopsmolenstraat 62A)

Afhaal Grieks

Orestis Grieks Restaurant is alle dagen, op dinsdag na, geopend voor bezorging en afhaal van 17:00-20:00. Bestel je diner met de gewenste bezorg-/afhaaltijd op de website. Orestis bezorgt met elektrische fietsen, dus mensen in het buitengebied kunnen hun eten beter zelf ophalen. (Wilhelminalaan 2)

Afhaal Sushi

Meer zin in verse sushi? Ga dan naar het in oktober geopende Kimino Sushi. Bekijk het menu en bel voor je order naar 076 785 7474. (Raadhuisplein 33)

Haal je pizza bij Lo Stivale

Van woensdag tot en met zondag kun je lekker pizza afhalen bij Lo Stivale. (Oranjelaan 22)

Steun je favoriete horeca ook met een cadeaubon of berichtje

De (horeca)ondernemers moeten op dit moment alle zeilen bijzetten! Koop een cadeaukaart voor als ze in de avond weer open zijn. Stuur ze een berichtje, vraag of je iets kunt doen en steek ze vooral een hart onder de riem. Jouw steun is onmisbaar. Door ze aandacht te geven, houden ze de energie om te blijven ondernemen en op creatieve manieren door te gaan om deze periode te overleven.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen