Bekeuringen uitgeschreven na negeren corona richtlijnen

Foto: Renkum Nieuws

Zondag tijdens de dienst zijn meerdere bekeuringen geschreven in verband met de Corona noodverordening en dus het samenscholen op verschillende plaatsen in Etten- Leur samen met Gemeente Etten-Leur (boa’s).

“Helaas konden sommige mensen zich niet houden aan deze verordening, ondanks de vele waarschuwingen door ons maar ook de media! Mensen, houd afstand en blijf thuis als het niet nodig is om weg te gaan. De tijd van waarschuwen is voorbij!”, zo laat politieteam Weerijs weten.

Aan het begin van de avond, was er een controle aan De Kraanvogel in Etten-Leur. Deze plaats betreft een overlastlocatie welke al enige tijd bekend is bij de politie. Deze controle zorgde ervoor dat één van onze collega’s getuige werd van een vechtpartij! Na wat onderzoek door ons resulteerde het zien van de vechtpartij in het volgende: in totaal kregen vier personen aldaar een bekeuring zoals hierboven genoemd in verband met het samenscholen  corona), 2 personen een bekeuring in verband met het bij zich hebben van een verboden wapen volgens de Wet Wapens en Munitie, 1 persoon een bekeuring in verband met het niet op 1e vordering tonen van een geldig legitimatiebewijs. 1 persoon werd aangehouden in verband met het in het bezit hebben van een grote hoeveelheid harddrugs en softdrugs. Deze is ingesloten en wordt in de loop van de dag verhoord door onze collega’s van de afdeling opsporing.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen