Opening InnerStrength door Rico Verhoeven

Foto:

OPENING INNER STRENGTH NEDERLAND GROOT SUCCES!

Onder grote belangstelling hebben we afgelopen weekend in Etten-Leur de eerste vestiging van InnerStrength geopend. Ook in Etten-Leur gaan we onze cliënten helpen om resultaten te behalen op het gebied van een fit en gezond lichaam, vanuit een krachtige Inner Strength. Omdat wij een absoluut commitment hebben op het resultaat van onze cliënten, wisten wij exact wie we tijdens de opening wilden laten spreken; Wereldkampioen K1 Rico Verhoeven.

Rico kwam tijdens de opening spreken over Inner Strength. Hij vertelde hoe hij zichzelf iedere dag opnieuw uitvindt, als een persoon die wint en hoe hij de tegenslagen die hij in zijn leven tegenkomt, gebruikt als brandstof om nog betere prestaties te kunnen realiseren. Uiteindelijk heeft dat een wereldkampioen van hem gemaakt.
De manier waarop Rico in het leven staat, op zowel zakelijk als persoonlijk vlak, is feitelijk een copy van hoe wij toegewijde mensen en ondernemers helpen naar het behalen uitzonderlijke resultaten.

Heb jij uitdagingen in je leven zoals stress, vermoeidheid of overgewicht? Of heb je het altijd (te) druk? Dan nodigen wij je uit contact op te nemen met InnerStrength.

Vanuit een persoonlijk gesprek komen we tot de kern: waarom ben je überhaupt in deze situatie terecht gekomen én we laten je zien hoe je deze op kunt lossen.
Want vanuit een krachtige Inner Strength is “niets onmogelijk” en leren we je hoe je kunt winnen op alle pijlers in je leven.
Dat noemen wij: “The Winners Way”

Reacties

article
15279
Nieuw in Etten-Leur
OPENING INNER STRENGTH NEDERLAND GROOT SUCCES! Onder grote belangstelling hebben we afgelopen weekend in Etten-Leur de
https://etten-leur.nieuws.nl/regionaal-nieuws/15279/opening-innerstrength/
2017-07-31T15:53:40+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/110/2017/07/30135248/IMG_1990.jpg
Bootcamp, elite training, etten-leur, kickboks, pt
Regio, Sport