Leuke uitjes in de regio

Foto: Marjan Maasdam

Vanaf aanstaande vrijdag barst in Etten-Leur het kermisgeweld los. Voor degenen die op zoek zijn naar ánder vertier, zetten wij drie leuke uitjes in de regio op een rij.

LA Breda

Van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli wordt in de loodsen, lege ruimtes en ateliers op en rondom het industriële KlaversJansen terrein in de Belcrum het LA Breda festival gehouden. Drie dagen gevuld met levende kunst met muziek, theater, dans, film, expostities en installaties van een nieuwe generatie kunstenaars.

Het festival kent de volgende openingstijden: vrijdag 29 juni van 18.30 uur tot 23.00, zaterdag 30 juni van 15.00 uur tot 0.00 uur en zondag 1 juli van 12.00 uur tot 19.00 uur. De entreeprijzen variëren van gratis toegankelijk tot 10 euro.

Toertocht  “De Speer van Rijsbergen”

Liefhebbers van fietsen kunnen aanstaande zondag 1 juli, in Rijsbergen deelnemen aan een toertocht in en om Rijsbergen/Zundert. Er kan gefietst worden over afstanden van 25, 60, 100 en 160 kilometer. Alle routes zullen starten vanaf Sportpark ’t Trefpunt. Voor meer info kijk op www.wielerdorprijsbergen.nl

Het aardbeienterras

Ook in Rijsbergen vind je aan de Pannenhoefsestraat 31 het Aardbeienterras. Je kunt hier zelf aardbeien plukken, deelnemen aan een rondleiding en natuurlijk op het terras genieten van heerlijke hapjes en drankjes. In de kwekerij kun je zien hoe de aardbeien geteeld worden. Ook aan de kinderen is gedacht: er kan een speurtocht gedaan worden, er is een huifkarrentocht. Mocht het weer tegenvallen, kan er gespeeld worden in de binnenspeeltuin en in de kassen is er ook genoeg te beleven. Voor meer informatie bel je met 0650577635.

Je hoeft je dus niet te vervelen. Heb je zelf een leuk idee voor een uitstapje, laat het ons weten!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen