Schrijf je in voor de 35e Speedy’s Toer

Foto: Speedys-Toer

MC Speedy Gonzales nodigt je hierbij uit voor deelname aan de 35e Speedy’s Toer op 19 april 2020. De Speedy’s Toer wordt uitgezet door een team van ervaren motorrijders die het buitengebied in West-Brabant en omgeving op hun duimpje kennen. De route is ongeveer 200 km. lang en bestaat ook dit jaar weer uit drie etappes. Wij gebruiken twee keer dezelfde pauzeplaats, zodat je kunt kiezen uit het rijden van twee of drie etappes.

De Speedy’s Toer is een leuke gelegenheid om als individuele motorrijder kennis te maken met de motortoerwereld, maar ook als je lid bent van een motorclub ben je natuurlijk van harte welkom om van deze mooie motortoerrit te komen genieten! Er wordt gereden in kleine groepjes, maar je mag natuurlijk ook alleen rijden. Op de pauzeplaats vind je immers weer gelijkgestemde motorrijders, waar je gezellig een praatje mee kunt maken. Kortom de Speedy’s Toer is niet alleen een Motortoertocht maar een Motorbeleving.

De inschrijving is tussen 09:00 en 11:00 uur bij Hof van Holland (Cafe’ Roeloffs) Aan het Van Bergenplein 41 4871CD in Etten-Leur. Achter het Hof van Holland is een ruime parkeerplaats waar genoeg ruimte is voor alle motoren. Het parkeren wordt door onze parkeerbegeleiders in goede banen geleid.

Voor het inschrijfbedrag van € 6,50 ontvang je de route en algemene informatie. De routes worden na inschrijving geladen in je Garmin of TomTom navigatiesysteem. De duo- en zijspanpassagiers mogen bij Speedy altijd gratis mee.

Wij hopen je te zien bij de Speedy’s toer op 19 april 2020

MC Speedy Gonzales

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen