Dartsclub KBO Leur op zoek naar nieuwe leden

Foto: pexels.com

De dartsclub van KBO Leur telt nog maar drie leden. Daarom zoeken Frans Palotas (64), Bets van der Steen-Mol (84) en Cor Verdaasdonk (83) nieuwe enthousiastelingen. Ze darten elke maandagochtend in het Turfschip.

De darters begonnen acht jaar geleden met acht mensen, toen nog in het oude Turfschip. In het Turfschip darten ze nog steeds, elke maandag van 10.00 tot 12.00 uur in de Huiskamer. Overgebleven leden Frans, Bets en Cor willen hun sport nu meer onder de aandacht brengen. Sluit jij je bij ze aan?

Gezellig en voor niets

Het darten draait nog steeds om de gezelligheid, zo zeiden de drie tegen de Bode. Bets: “We zijn acht jaar geleden gestart met zijn achten en ik doe het nog steeds met veel plezier. Het kost niets. Je moet alleen je eigen pijlen meebrengen.” De drie spelen tactics darts. Volgens Frans: “We moeten alle cijfers en de bull drie keer gooien. Heb je dat gehaald, dan ben je winnaar. En dan beginnen we gewoon weer opnieuw. We zijn aan elkaar gewaagd.” (de Bode)

Kom eens kijken en proef gooien

Wil jij je aansluiten bij de dartsclub of ken je iemand die wel wat pijltjes wil gooien? Iedereen is welkom, of je nu man of vrouw of jong of oud bent. Belangstellenden zijn op maandagmorgen van harte welkom in Het Turfschip om proef te gooien. Pijlen, koffie en thee zijn aanwezig.

De groep is officieel opgenomen in het programma van de Katholieke Bond van Ouderen (KBO) Leur. Wil je doorgaan, dan rest alleen een lidmaatschap van de KBO Leur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen