Crossen door de bossen, iets voor jou?

Sportieve voornemens kunnen in het nieuwe jaar meteen worden ingelost. ARV Achilles organiseert namelijk weer de jaarlijkse Achillescross in de Kogelvanger. Ook traditie inmiddels is de MOS Accountants Crossduathlon Etten-Leur. Trek je (oude) hardloopschoenen aan en kom crossen!

47e Achillescross: 21 januari

Op 21 januari kun je meedoen aan alweer de 47e editie van de cross van atletiekvereniging Achilles. Iedereen is welkom. Of je nu veel of weinig wedstrijden loopt, jong of oud bent, lid bent van Achilles of niet. Het programma van de Achillescross start om 11.00 uur.

Er wordt op verschillende momenten gestart, afhankelijk van de categorie waarin je valt. Die categorie bepaalt ook het aantal meters dat je door het bos loopt. De pupillen en C/D-junioren van Achilles zullen zeker in grote getale aanwezig zijn. Voor hen is dit namelijk ook de clubcross.

Voorinschrijven

De cross is gratis voor leden van Achilles. Anders betaal je een kleine bijdrage van maximaal 4,50 euro. Voorinschrijven is het goedkoopste. Dat kan tot 14 januari via het online inschrijfformulier op de website. Het programma, inclusief routebeschrijving, staat ook op de website van ARV Achilles.

MOSS Accountants Crossduathlon: 4 februari 

Wie zichzelf nog iets meer wil uitdagen, kan op 4 februari meedoen aan de crossduathlon. Dat is hardlopen én fietsen. Wil je dat niet allebei doen? Dan kun je met een partner gewoon als duo inschrijven. Ook bij deze wedstrijd wordt gewerkt met meerdere categorieën, op basis van leeftijd.

Het programma begint om 10.30 uur met een korte cross voor recreanten en junioren (3km hardlopen, 10km fietsen en 1,5km hardlopen). De lange afstand van 6km hardlopen, 20km fietsen en 3km hardlopen start om 12.00 uur. Cyclocrossfietsen, racesturen en beachsturen zijn niet toegestaan.

Voorinschrijven

De prijs voor de crossduathlon is verschillend. Voorinschrijven kan ook hier online, tot en met maandagavond 29 januari. Meer informatie en het reglement vind je op de website van de MOSS Accountants Crossduathlon.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen