Sportief: spinningmarathon voor Roparun

Foto:

Op 20 januari wordt er bij Trivium Sport&Dance een spinningmarathon georganiseerd door team 279 “Run4thefuture”. Dit team zal in mei aan de start staan van de Roparun in Parijs en zet zich hiermee in voor palliatieve zorg ten behoeve van mensen met kanker. De opbrengst van de marathon komt geheel ten goede aan de Roparun.

De spinningmarathon start om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur.  Er kan gefietst worden in blokken van één uur. Wil je jezelf écht uitdagen? Ook dat is mogelijk door in te schrijven voor twee of drie blokken achter elkaar. Fiets samen met je vader, moeder, zus, broer, vriend, vriendin of voetbal- of ander team. Op toffe muziek kun je steile bergen beklimmen en sprinten én zet je een mooie sportieve prestatie neer, waarmee je je zieke medemens ook nog eens ondersteunt. Tijdens en na afloop van de marathon is er uiteraard de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Een blok van één uur levert een tientje op voor de Roparun en twee uur 17,50 euro. Voor de volledig marathon van drie uur, breng je 22,50 euro in het laadje van Roparun.

Inschrijven kan per mail: [email protected] en door het bedrag over te maken naar NL19INGB0002285677. Bij inschrijven graag een telefoonnummer en emailadres vermelden.

Voor meer informatie kun je bellen met Patries van Drunen op 06 41568761 of langslopen aan de balie van Triviumsport.

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven!” 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen