Stem op jouw favoriete sportvrouw of sportman 2017

Foto:

Op zaterdag 3 februari is het weer tijd voor het jaarlijkse centrumFIT Sportgala. In de Nieuwe Nobelaer worden dan de winnaars van de sporttitels bekend gemaakt. Maar ook jij hebt een stem!

Een vakjury bepaalt wie er met de titel sportvrouw, sportman en sportploeg van 2017 vandoor gaat. De gelukkige kanshebbers zijn in december al bekend gemaakt. Stemmen van het publiek bepalen juist de publieksprijs. Je kunt stemmen op de kandidaten voor sportvrouw en sportman. Ga naar de website van het centrumFIT Sportgala en klik op de rode balk onderin met ‘klik hier om te stemmen’. Doe dat vóór 20 januari.

Kandidaat? Stuur je fotomateriaal op

Voor alle kandidaten, ploegen en talenten is het belangrijk één of meerdere foto’s (inclusief een portretfoto) per e-mail te sturen naar Leo Dekkers. Zo kan de organisatie de sporters op de gala-avond aan het publiek presenteren. De talenten mogen zelfs video-opnamen sturen om zichzelf nog beter te presenteren.

Gratis naar sportgala

Wil je het centrumFIT sportgala zelf meemaken? Dat kan. De presentatie van de sporters en de uitreiking van de prijzen is voor iedereen gratis toegankelijk. De avond begint om 20.15 uur. Wees wel op tijd, want vol is vol!

Meer informatie, prestaties en het programma vind je op www.sportgala-ettenleur.nl. Je kunt het nieuws ook volgen op de Facebookpagina.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen