Doe mee aan de mini-Roparun op zaterdag 14 april!

Foto: Pexels

Op zaterdag 14 april kunnen sportievelingen meedoen aan de mini-Roparun, georganiseerd door roparunteam SwietelskyGo4life en atletiekvereniging ARV Achilles. De mini-Roparun is een evenement voor hardlopers, kangoo jumpers, racerunners, nordic walkers en wandelaars. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Roparun.

Voor ieder wat wils

De mini-Roparun is jarenlang in Zundert georganiseerd. Het evenement is nu in Etten-Leur en is door SwietelskyGo4Life en Achilles uitgebreid, zodat meer deelnemers mee kunnen doen. Dit zijn op 14 april je mogelijkheden:

  • Voor hardlopers én bedrijventeams is er een estafetteloop van 10 kilometer. Deze afstand voltooi je met 2 tot 5 hardlopers op een parcours van 2 kilometer.
  • Kangoo jumpers en racerunners kunnen kiezen uit 2, 4, 6, 8 of 10 kilometer.
  • Wandelaars en nordic walkers kunnen zich uitleven op een route van 5, 10 of 15 kilometer.

De start en finish van alle onderdelen van de mini-Roparun is op de atletiekbaan van ARV Achilles (Concordialaan 206). Tijdens de run is Tim Dirne de fotograaf.

Sportief en gezellig, doe mee!

Heb je zin om je benen te testen of als bedrijf eens extra in de schijnwerpers te staan? Doe mee en schrijf je in! Je bijdrage voor deelname aan de mini-Roparun wordt gebruikt om de kwaliteit van leven van mensen met kanker te verbeteren, wanneer beter worden niet meer mogelijk is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen