Twee huldigingen bij Set Up Prinsenbeek

Foto:

Een warme avond in sporthal De Drie Linden de afgelopen week. Een bijzondere trainingsavond bij Set Up waarbij veel vrijwilligers, ouders en (oud)spelers aanwezig zijn. Ruud Bergwerff mag namens Nevobo maar liefst twee huldigingen doen!

Allereerst worden alle meisjes van Set Up MC1 naar voren geroepen. Allen dragen een prachtig kampioenshirt die ze hebben gekregen van de ouders. Als de medailles door Ruud om de nek worden gehangen, staat daar een glimmend team. Ook de trainer en coach zijn zichtbaar trots op de prestatie van dit team. Van ‘onze Sjan’ krijgen alle spelers nog een gepersonaliseerde handdoek uitgereikt. Onder luid applaus wordt een kampioenfoto gemaakt inclusief kampioensschaal.
Daarna was het de beurt aan onze Etske, Vrijwilliger van het jaar 2018. Na een mooie toespraak van Ruud kreeg zij haar prijs in ontvangst. Naast een grote cheque voor een mooi volleybalevenement en bossen bloemen, mocht zij ook een daverend applaus in ontvangst nemen. Zichtbaar ontdaan richtte Etske ook nog een woord aan alle mensen die daar voor haar stonden. Natuurlijk mochten ook hier de foto’s met haar team niet ontbreken en kreeg ze nogmaals het applaus dat ze verdiend.

Set Up genomineerd voor verkiezing Vereniging van het Jaar.

Set Up heeft zich genomineerd voor de verkiezing Vereniging van het Jaar. Om deze verkiezing te winnen roept Set Up nu iedereen op om te stemmen via verenigingvanhetjaar.nl. Voor de winnende vereniging, maar ook voor de stemmers zijn diverse gave prijzen te verdienen.

Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden!
De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen, zoals Masterclasses van professionals die onze vereniging verder kunnen helpen. Denk maar eens in hoe gaaf zoiets zou zijn voor onze groeiende jeugdafdeling! Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om Set Up extra in de schijnwerpers te zetten.

Heeft u ook interesse in volleybal? Kom dan zeker eens kijken bij ons in sporthal De Drie Linden, Heisprong 15 in Prinsenbeek.

  • Voor informatie over de trainingstijden of vragen voor een proeftraining kunt u mailen naar [email protected] of bezoek onze website www.setup.jouwweb.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen