8 juli: recreatierit voor menners en ruiters

Foto: Stichting Mensport en Endurance Etten-Leur

Stichting Mensport en Endurance Etten-Leur organiseert op zondag 8 juli een recreatierit voor menners en ruiters, namelijk de Driekleurenrit. Je kunt de rit zowel aangespannen als onder het zadel rijden.

Route met twee afstanden

Menners en ruiters kunnen kiezen uit twee afstanden: 19 kilometer of 29 kilometer. De rit start op 8 juli op het terrein van Menstal Jochems (Zundertseweg 65a) vanaf ongeveer 12.00 uur. Aanmelden bij is het secretariaat kan vanaf 11.15 uur. Het is de derde keer dat de stichting de recreatierit organiseert.

Vooraf vindt de jaarlijkse mendurance plaats, waarbij de menners ook door polder en natuurgebied gaan.

Kosten en voorzieningen

Het inschrijfgeld is € 7,50 per persoon (inclusief 3 consumptiebonnen). Op het terrein zijn toiletten en catering aanwezig (koffie/thee/fris, soep en broodjes hamburger middels consumptiebonnen).

Vooraf inschrijven tot 6 juli

Heb je zin om zondag 8 juli met je paard op stap te gaan? Opgeven kan tot uiterlijk vrijdag 6 juli 2018 door het inschrijfformulier te downloaden en ingevuld op te sturen naar [email protected]. Mocht dat niet lukken, stuur dan een e-mail naar de organisatie om het inschrijfformulier per mail te ontvangen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen