ARV Achilles start 3 september met nieuwe opstapgroep

Foto: Pixabay

Wil jij na de zomer je vakantiekilo’s eraf werken, eindelijk het hardlopen (weer) oppakken of gewoon ontdekken of hardlopen iets voor je is? Dat kan vanaf maandag 3 september bij atletiekvereniging ARV Achilles. De vereniging start dan weer met een nieuwe opstapgroep. 

Voor een opstapgroep heb je geen ervaring met hardlopen nodig. Twee enthousiaste trainers van ARV Achilles begeleiden je zestien weken lang met het opbouwen van conditie en duurvermogen. Het einddoel is 2 x 30 minuten hardlopen (met 2 minuten rust ertussen). Door de opbouw is te veel en te snel trainen er niet bij, waardoor je het makkelijk volhoudt. De gezelligheid van de groep doet de rest. 

Trainingen en duur opstapgroep

De trainingen zijn op maandag- en donderdagavond van 20:00 tot 21:00 uur op de atletiekbaan van Achilles. De start is op maandag 3 september om 20:00 uur. Het ‘examen’ is dan op maandag 17 december. Op donderdag 20 december is de laatste training van de opstapgroep en ontvang je van ARV Achilles een certificaat. Na de opstapgroep kun je altijd door naar een van de trimgroepen van ARV Achilles. 

Inschrijfkosten

De kosten zijn 65 euro, inclusief een consumptiekaart om na afloop koffie en thee te drinken in de kantine. 

Doe je mee?

Meedoen? Je kunt je vooraf inschrijven via de website van ARV Achilles. Aanmelden kan ook nog op de eerste avond zelf. De atletiekbaan is gelegen op Sportpark De Lage banken aan de Concordialaan te Etten-Leur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen