svDIO organiseert 50+ Sportmarkt

Foto: CC0

Rust rust roest is een bekend gezegde – en zo is het maar net. Bewegen is van vitaal belang!

Naarmate we ouder worden is in beweging blijven steeds belangrijker. Afwisseling en variëteit spelen hierin een belangrijke rol. Het langdurig belasten van steeds dezelfde lichaamsdelen en spieren kan op termijn zelfs averechts werken. Met deze kennis in het achterhoofd verzorgt svDIO een aantrekkelijk lesaanbod voor iedere levensfase.

De namen van de lessen zeggen misschien niet iedereen gelijk zoveel. Daarom organiseert svDIO een sportmarkt. Daar kan iedereen op een leuke sportieve manier zien, en ervaren, wat de verschillende lessen inhouden.

De lessen van svDIO bieden naast sportieve inspanningen uiteraard ook een basis voor sociale activiteiten – al dan niet door de vereniging georganiseerd of ondersteund.

Bij svDIO kun je sporten op je eigen niveau – of je nu bijna 50 bent of de 85 reeds gepasseerd! Onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde leiding worden individuele oefeningen, indien nodig, afgestemd op je eigen mogelijkheden en eventuele beperkingen. Speloefeningen (bijvoorbeeld badminton of volleybal) worden afgestemd op het niveau van de groep.

Tijdens de sportmarkt kan iedereen meedoen aan “proeflessen” van zo’n tien minuten, waarin men kan ervaren (of zien) wat het lesaanbod nu werkelijk is. Uiteraard wordt er rondom deze mini-lessen gezorgd voor een hapje en drankje en staat men paraat om je vragen te beantwoorden.

De sportmarkt voor vijftig plussers wordt gehouden op 13 oktober van 13.30 uur tot 16.30 uur in de gymzaal aan de Lambertusstraat 3b. Kom gezellig langs en neem je gymschoenen mee!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen