Bijzondere vacatures voor je op een rij

Foto:

Ben je op zoek naar leuke, bijzondere baan in Etten-Leur en omgeving? Wie weet spreken onderstaande vacatures je wel aan.

Bij Jan van Sundert op de Lokkerdreef in Etten-Leur is men op zoek naar een gastheer/gastvrouw die van koken houdt. Ben je op zaterdagen en koopzondagen beschikbaar en vind je het leuk om de innerlijke mens te verwennen? Misschien is dit precies wat je zoekt.

In Breda kan men ondersteuning gebruiken en is men op zoek naar een klantenservice medewerker bij OV 9292. Het is de bedoeling dat je klanten telefonisch te woord staat en een antwoord geeft op hun vragen over OV chipkaarten. Heb je een klantgerichte houding en staat klantvriendelijkheid en servicegerichtheid hoog in je vaandel? Hulp is gewenst!

Dol op scooter rijden? Postnl is op zoek naar een postbezorger in het bezit van een (scooter)rijbewijs, voor de bezorging van post per scooter. Dit is een ideale baan als je houdt van vrijheid en snelheid. Je rijdt meestal in de regio en of eigen omgeving.

Ben je al met pensioen, maar heb je nog geen zin om achter de geraniums te zitten? Bij Logistic Force in Breda kunnen ze je hulp hard gebruiken. Het gaat voornamelijk over koppelwerk en distributie ritten. Ben je in het bezit van een C of CE rijbewijs en voorzien van code 95 nascholing? Men zoekt parttimers of chauffeurs die op oproepbasis willen werken.

In Etten-Leur is men op zoek naar kinderopvang voor drie kinderen in de baby- en peuterleeftijd. Ben je aardig, vriendelijk, liefdevol en heb je daarnaast ervaring met kinderopvang? Men kijkt uit naar je bericht.

Al deze vacatures en veel meer, zijn te vinden op joblift.nl

Recente vacatures op Etten-Leur Nieuws

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen