Welkomstgeschenk voor medewerkers Schouw Informatisering

Foto: Pexels

De gemeente Etten-Leur is trots op haar ondernemers. Zowel de nieuw te vestigen bedrijvigheid als de groeiende lokale ondernemers omarmen zij als gemeente, Ze hebben veel respect voor de bedrijvigheid die in onze gemeente plaatsvindt.

Bedrijvigheid zit niet alleen in de mentaliteit van een eigenaar of directeur. Het succes van iedere organisatie wordt voor een groot gedeelte bepaald door de motivatie en inzet van de medewerkers. Het is vooral belangrijk dat de medewerkers zich welkom voelen in onze gemeente. Vandaar dat zij sinds dit jaar voor alle nieuw te vestigen bedrijven en voor bedrijven die verhuizen binnen onze gemeente een welkomstgeschenk overhandigen. Het welkomstgeschenk bestaat uit producten van lokale ondernemers.

Op woensdag 31 mei vindt de relatiemiddag en opening van het nieuwe pand plaats van Schouw Informatisering aan de Bredaseweg 172, Etten-Leur. Tussen 11:30 – 11:45 worden door burgemeester van Rijnbach welkomstgeschenken aangeboden aan alle medewerkers. Met het welkomstgeschenk wil de gemeente alle medewerkers van Schouw Informatisering veel plezier wensen op hun nieuwe werkplek.

Ben of ken jij een bedrijf die zich nieuw vestigt in Etten-Leur of verhuist binnen onze gemeente, neem dan contact op met Jamie Roks. U kunt haar bereiken via [email protected] of telefonisch via 076-502 4168.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen