Winnaars Beste Zelfstandig Reisadviseur Noord-Brabant bekend

Foto: TUI

Joyce Maas en Desiree Schijven van TUI at Home zijn uitgeroepen tot de beste zelfstandig reisadviseurs van Noord-Brabant. Reisvakblad TravMagazine maakte pas geleden de winnaars van de titel Beste Zelfstandig Reisadviseurs in genoemde regio 2018, bekend. Joyce en Desiree zijn beiden werkzaam voor Etten-Leur en omliggende plaatsen in de regio.

De verkiezing provinciaal winnaar is van grote waarde voor het tweetal. Zij zien het als een prachtige erkenning waar ze, terecht, heel trots op zijn. “We geloven in onze visie, zien het ondernemerschap als een echt vak en willen dit ook professioneel uitdragen naar onze klanten. Service, kwaliteit, snelheid en persoonlijke aandacht, daar maken we ons iedere dag weer hard voor”, aldus Joyce en Desiree.

Drie jaar geleden startten Joyce en Desiree als eerste TUI at Home duo, gedreven door hun eigen visie op de markt en de manier waarop klanten geholpen willen worden. Sindsdien hebben ze een grote groei doorgemaakt, waarbij hun samenwerking een belangrijke factor van het succes is.

De verkiezing is een initiatief van vakblad Travmagazine en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering in een groeiende branche. De verkiezing bestond uit verschillende ronden. In de eerste ronde moesten de Zelfstandig Reisadviseurs een reisvoorstel met de klantencommunicatie indienen. In de tweede ronde werd de deelnemers gevraagd een vragenlijst in te vullen, met uiteenlopende onderwerpen als ondernemerschap en kennis, vragen over het thema “Storytelling” en het uitwerken van een marketingcase. Ronde drie vond plaats in Europa-Park in Zuid-Duitsland. Hier gingen de deelnemers de strijd aan met hun tegenstanders uit hun eigen provincie onder andere door het maken van een vlog. In de laatste ronde, de juryronde, werden de twee beste Zelfstandig Reisadviseurs per provincie door een vakkundige jury ondervraagd. Hieruit zijn uiteindelijk Joyce Maas en Desiree Schijven naar voren gekomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen