Funda Nieuwkomer Top 5

Foto: Agnes Tomesen Makelaardij

Het gaat goed met de economie. Dat betekent, dat de meeste mensen er financieel op vooruit gaan en dat de huizenmarkt aantrekt. Dat is voor zowel kopers als verkopers positief. Er is veel aanbod, huizen staan korter te koop en de verkoopprijzen gaan omhoog. Met de nog altijd lage rente, wordt het al met al aantrekkelijker om een huis te kopen of verkopen.

Benieuwd naar wat er zoal te koop staat in Etten-Leur? Wij deden een rondje Funda voor je en zetten een aantal nieuwkomers op een rij.

Vlaamse Gaai 14

In wijk Hooghuis, koopt u voor 319.500 euro k.k. een fantastisch afgewerkte eengezinswoning, met drie slaapkamers, een moderne badkamer en een ruime woonkamer met open keuken. Deze is gelegen aan de voorzijde en werd in 2017 helemaal vernieuwd. De tweede verdieping is bereikbaar door middel van een vlizotrap en bevat veel bergruimte. De tuin ligt op het zuidwesten en is ongeveer 8,5 meter diep. De woning is gelegen op een kindvriendelijke en rustige locatie, in de omgeving van sportvelden, scholen, het station en het centrum.

Voor meer info of bezichtiging neem je contact op met Agnes Tomesen Makelaardij via 076-5269973.

Julianalaan 60

Voor 225.000 euro k.k. koop je deze eengezinswoning, met drie slaapkamers, een gezellige woonkamer en achtertuin waar je kunt genieten van alle privacy. Via de keuken, die voorzien is van alle gemakken, heeft u via een loopdeur toegang tot de tuin. De vaste trap leidt naar de eerste verdieping, waar je een volledig betegelde badkamer met toilet, dubbele wastafel en douchecabine vindt. Een van de slaapkamers, is voorzien van een dakkapel. Op de tweede verdieping vindt je de derde slaapkamer en veel bergruimte en toegang tot de HR C.V.-combiketel uit 2007. De woning is voorzien van dubbele beglazing en muur- en dakisolatie.

Voor meer info neem je contact op met Agnes Tomesen Makelaardij via 076-5269973.

Hubertuslaan 5

 

Deze prachtige 2/1 kapwoning met garage is gelegen in Schoenmakershoek en staat op een perceel eigen grond van 240 vierkante meter. Er zijn in totaal vier slaapkamers, 3 op de eerste verdieping en een vierde met dakkapel op de tweede verdieping. Er is een fraaie en diepe achtertuin op het Westen, waardoor je altijd de hele dag wel ergens van de zon kunt genieten. De woning heeft een laag energieverbruik en heeft het hele jaar door een aangename en constante temperatuur. De open keuken en de badkamer zijn luxe afgewerkt. Mocht je behoefte hebben aan een aanbouw; daar is al rekening mee gehouden in de vorm van een heipaal. Vraagprijs is 399.000 euro k.k.

Ben je nieuwsgierig of op zoek naar meer info, neem dan contact op met 076 Makelaardij via 076-5320226.

Schipperstraat 277

In een van de populairste straten in de jonge wijk Schoenmakershoek staat deze moderne, ruime tussenwoning met drie slaapkamers en een grote zolder, waar je met gemak een extra slaapkamer kunt creëren. De warmtepomp en vloerverwarming zorgen voor een prettig leefklimaat in de woning. Het schilderen van kozijnen is hier verleden tijd; alles is van kunststof. Het huis is van alle gemakken voorzien, heeft een woonoppervlakte van 112 vierkante meter en staat op een perceeloppervlakte van 135 vierkante meter. De achtertuin is op het noordwesten gelegen en er staat een houten berging in. Het bouwjaar is 2013 en de vraagprijs is 249.000 euro k.k.

Voor meer info of bezichtigingsafspraak neem je contact op Zegers Makelaardij o.g. via 076-5012009.

Noordwiek 6

Met een woonoppervlakte van 80 vierkante meter vind je dichtbij het centrum, een in 2018 grotendeels gemoderniseerde woning, inclusief stenen berging, achtertuin en achterom en een vlakbij gelegen stenen garage, voorzien elektra en elektrische kanteldeur. De woning heeft een plat dak, drie slaapkamers voorzien van een laminaatvloer. De badkamer heeft onder meer een stortdouche, ingebouwde verlichting en een design-radiator. De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing, houten kozijnen en elektrisch bedienbare rolluiken. De keuken is nieuw en bevat alles wat je van een moderne keuken mag verwachten. Het bouwjaar van de woning is 1964. Vraagprijs is 225.000 euro k.k.

Voor meer informatie of een bezichtiging bel je met BoekholdBaks makelaar op 076-5968970.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen