Woningmarkt: nieuwkomer van de week Rochussenlaan 35

Foto: vanDaan Makelaardij

De woningmarkt is aardig overspannen; om een paleisje te bemachtigen moet je er vaak snel bij zijn. Anders is de kans groot, dat je te laat bent. Daarom deze week aandacht voor een nieuwkomer op de huizenmarkt.

Een superleuke hoekwoning met garage gelegen op een toplocatie in het centrum van Etten-Leur. Met het winkelcentrum en de gezellige markt met horeca op loopafstand. De woning beschikt over een sfeervolle erker, 4 slaapkamers, een nette keuken en zonnige tuin op het zuiden. Daarnaast is de woning volledig voorzien van dubbel glas en heeft grotendeels kunststof kozijnen. De naastgelegen garage is voorzien van water en elektra en bereikbaar via de tuin. Voor de garage is nog een extra parkeermogelijkheid op eigen terrein. Kortom: een woning die je gezien moet hebben!

Begane grond:

Entree met vanuit hier toegang tot het toilet, voorzien van duoblok en fonteintje en de meterkast. (6 groepen en 2 aardlekschakelaars). De woonkamer is gelegen aan de voorzijde, met gezellige erker, mooie laminaatvloer en stucwerk plafond- en wandafwerking. De moderne keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en combi-magnetron. Op de vloer ligt een laminaat met tegelmotief.

 

Eerste verdieping:

Slaapkamer 1: ca 3.71 meter bij 3.15 meter, gelegen aan de voorzijde, afgewerkt met een laminaatvloer, voorzien van 2 inbouwkasten en met toegang tot het balkon.

Slaapkamer 2: ca 3.98 meter bij 3.31 meter, gelegen aan de achterzijde, afgewerkt met een laminaatvloer, voorzien van 2 inbouwkasten.

Slaapkamer 3: ca 3.04 meter bij 2.54 meter, gelegen aan de achterzijde, afgewerkt met een laminaatvloer en voorzien van een ruime inbouwkast.

De badkamer is lekker licht, dankzij het grote raam en beschikt over een ligbad met douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:

Voorzolder met opbergruimte, opstelplaats van de cv-ketel (Nefit 2014) en de aansluitingen voor de wasmachine.

Slaapkamer 4: Voorzien van een royale dakkapel. Hier dien je wel rekening te houden met wat werkzaamheden voor de afwerking.

Tuin:

Gelegen op het zuiden, voorzien van een stenen berging en achterom. Daarnaast is er vanuit de tuin toegang tot de naastgelegen garage. Deze is voorzien van water en elektra.

Parkeren:

Voor het parkeren op deze centrumlocatie is een vergunning nodig. De gemeente verstrekt 2 gratis vergunningen, daarnaast ontvangen bewoners ook een draaischijf en kraskaarten voor bezoekers. Parkeren kan uiteraard ook in de eigen garage. Voor de garage is een eigen parkeerplaats.

Algemeen:

Oplevering in overleg. CV-ketel 2014, volledig voorzien van dubbel glas, vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen, met uitzondering van de achterpui op de begane grond. De woning is gebouwd in 1971 en staat op een perceel van 192 vierkante meter.

Benieuwd hoe de bouwkundige staat van deze woning is? Er is een bouwkundig rapport beschikbaar!

Wil je meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan met vanDaan Makelaardij op 076-5033000

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen