BREINKONIJN genomineerd voor Rabobank Startersprijs

Foto: BREINKONIJN

Onderneemster Romana Buijs is de drijvende kracht achter BREINKONIJN en geeft trainingen aan ondernemers, bedrijven en organisaties om het creatieve denkvermogen van medewerkers te ontwikkelen en vergroten.

BREINKONIJN is een van de drie genomineerden voor de Rabobank Startersprijs 2019. Of Romana de uiteindelijke winnaar van deze mooi prijs zal zijn, blijft nog even een vraag. Zeker is dat de winnaar bekend gemaakt zal worden tijdens de Pre-BOV JCI Etten-leur, die op 23 mei gehouden wordt. BOV staat voor Beste Ondernemers Visie en is een initiatief van JCI Etten-Leur (voorheen Junior Kamer Etten-Leur). De Rabobank Startersprijs is een ondernemingsverkiezing die sinds 2015 jaarlijks wordt uitgereikt.

Romana is erg blij met de nominatie en zal zichzelf en BREINKONIJN morgen uitgebreid presenteren aan de commissie, die uiteindelijk uit alle drie de genomineerden de winnaar kiest.

Wil je meer weten over BREINKONIJN, de nominatie, of ben je nieuwsgierig wat Romana voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Kijk dan eens op www.breinkonijn.nl of mail naar [email protected]

Wil je de Pre-BOV JCI bijwonen? Tickets zijn online te bestellen http://bit.ly/2JI18xr

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen