Donaties voor dolfijntherapie gezocht

Foto: Natasa Collijn

We lazen een bericht op Dream or Donate van Natasa Colijn voor haar bijna 4-jarige zoontje. Diverse donaties zijn reeds ontvangen.

“Onze lieve zoon van bijna vier heeft een extreem forse spraak taalachterstand. Praten lukt hem gewoon niet, Waar dit vandaan komt en wat voor naam ze het kunnen geven weten ze nog niet. Hij heeft al heel veel therapieen gehad en volgt een vroegbehandeling bij Kentalis die gespecialiseerd is in spraaktaal achterstanden. De meeste kindjes gaan na verloop van tijd praten. Alle kindjes komen en gaan en onze zoon zit er al vanaf mei 2016 en boekt helaas geen vooruitgang. Nu communiceren we aan de hand van gebarentaal. Dit pakt hij heel snel en erg goed op gelukkig. Alleen begint hij zich steeds meer bewust te worden van zijn spraaktaal probleem.”

Nou hebben we gehoord dat dolfijntherapie heel erg goed kan aanslaan bij verschillende soorten kindjes maar ook bij extreme spraak taal achterstanden. Deze therapie kost helaas erg veel geld. Deels wordt het gedoneerd en het andere deel van 6.000 Euro moeten we zelf betalen, dit is erg veel geld. Om deze 10-daagse wens voor onze zoon te kunnen waarmaken in curaçao hebben we uw steun nodig! Alles wordt gewaardeerd. Hij wordt zich steeds meer bewust van zijn spraak taal probleem dit is voor ons als ouder maar voor hem als kindje soms best moeilijk. Met 14 maanden is zijn spraak in eens gestopt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen