Stichting Hartveilig Etten-Leur werkt aan 6 minuten AED gemeente

Foto: Pexels

Voor alle buurtpreventie vrijwilligers, mantelzorgers, AED buurtbewoners en overige vrijwilligers en inwoners Etten-Leur is er nu een reanimatiecursus.

6 minuten AED gemeente
Stichting Hartveilig Etten-Leur is drukdoende van Etten-Leur een 6 minuten AED gemeente te maken. Een slachtoffer van hartfalen heeft een veel grotere kans op overleven als er een AED binnen 6 minuten ter plaatse is.

Maak jouw wijk HARTveilig!
Elke wijk of straat kan een BUURT AED project opzetten. Op de site www.hartveiligettenleur.nl is de informatie te vinden. Maak ook jouw wijk HARTveilig!
Gewoon doneren mag ook, zeker als je ‘geluk’ hebt en er al een AED in je nabijheid hangt: NL47 RABO 0321173872 t.n.v. St. Hartveilig Etten-Leur. Geef je als kenmerk op: buurt AED + je straat.

Reanimatiecursussen voor iedereen
Maar een AED zonder hulpverleners is maar het halve werk. Daarom faciliteert stichting Hartveilig Etten-Leur reanimatiecursussen. In samenwerking met EHBO en Reanimatie en AED onderwijs Breda. Mede door sponsoring van Verkeersschool Blom, Gemeente Etten-Leur en Etten-leurvoorelkaar wordt deze opleiding tot BHV-er: (Burger Hulp Verlener, reanimatie met AED) GRATIS aangeboden.

Certificaat en hesje
In groepjes van max 8 personen wordt je opgeleid. Inloop vanaf 19.00 en einde ca 22.30. Na afloop ontvang je o.a. een reanimatiecertificaat en een Hartslagnu hesje.

Geef je op!
Je kan je opgeven met een mail aan [email protected].
Geef je achternaam, voorletters, voornaam, geboortedatum, mobiel nummer en emailadres op. Ook je voorkeursdatum. Je ontvangt een bevestiging met cursus datum.

Cursusdata zijn 14 Mei, 11 Juni en 17 September.
Lokatie Verkeersschool Blom, Handelsweg 11, Etten-Leur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen