Doe op 18 juli mee aan de Roparun Fietstocht!

Foto: pexels

Op zondag 18 juli organiseert het Etten-Leurse Roparunteam Swietelsky Go4Life de Roparun Fietstocht, een gezellig dagje op de fiets voor jong en oud. Er zijn hiervoor mooie fietsroutes uitgezet van 30, 60 en 90 kilometer. Daag jezelf uit tot een topprestatie of ga de fiets op met een team van 2 tot 10 personen. Je zweet die dag in ieder geval niet voor niets: met jouw deelname draag je bij aan de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Het opgehaalde geld gaat onder andere naar het hospice Marianahof in Etten-Leur.

Lekker dagje fietsen

Met de Roparun Fietstocht wil het Team Go4Life iedereen uit Etten-Leur en omstreken een gezellige dag op de fiets bezorgen. Je stapt op, verkent de omgeving en kunt op de helft van de route even bijkomen bij het rustpunt Café den Elsakker. Je kiest vooraf uit een route van 30, 60 en 90 kilometer. Bij het rustpunt is er nog de mogelijkheid om je route langer of korter te maken, maar net hoe het gaat die dag.

Start en finish zijn op zondag 18 juli bij het Hof van Holland | Café Zaal Roeloffs aan het Van Bergenplein 41 in Etten-Leur. Om de start op die dag soepel te laten verlopen, zijn er voor elke afstand vaste starttijden. Dat is 08.30-09.30 uur voor de 90 kilometer, 09.00-10.00 uur voor de 60 kilometer en 9.30-10.30 uur voor de 30 kilometer. De routes zijn vanaf 16 juli te downloaden door naar de activiteit in de kalender te gaan op de website www.go4life.nl.

Meld je aan en steun het goede doel

De kosten voor deze fietstocht zijn 5 euro per persoon en dat geld gaat dus volledig naar het goede doel. Consumpties bij het rustpunt zijn voor eigen rekening. Wil jij ook het goede doel steunen met een lekker dagje op de fiets? Meld jezelf of je team aan met een e-mail aan [email protected]. Op de dag zelf aanmelden kan ook, tot 30 minuten voor de start van de gewenste route. Je kunt dan wel alleen met pinpas betalen. Je eindigt altijd weer bij het startpunt om je af te melden, waar je van de organisatie ook een aandenken ontvangt.

Roparunteam Swietelsky Go4Life organiseert ook nog op 4 september de sportieve mini-Roparun op het terrein van Achilles. Op korte termijn zullen die inschrijvingen opengaan via www.miniroparun.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen