Spring is in the Air saxofoonconcert

Foto: Saxofour

Saxofour bestaat 30 jaar en speelt in binnen en buitenland. Zowel “solo”als samen met andere muziekgezelschappen zoals koren en grotere blaas ensembles. Saxofour heeft een prachtige samenklank en een grote variëteit in het repertoire.

Zij spelen bewerkingen van klassieke composities en ook origineel voor saxofoonkwartet geschreven stukken. In het lichtere genre en de swingende nummers is goed te horen dat de roots van enkele leden in de jazz ligt.

De klank van de saxofoons laat zich uitstekend mengen met de menselijke stem en andere soorten instrumenten. Daarom zoekt Saxofour altijd graag samenwerking met koren en solisten om tot nieuwe ervaringen te komen en boeiende concerten te geven. Maar zij doen nog meer. Denk hierbij aan een opening van een expositie, recepties of diners, huiskamerconcerten, straatfestivals en thematische feesten. Ook is Saxofour actief op scholen. De geschiedenis en de ontwikkeling van de saxofoon wordt op een speelse wijze gepresenteerd. In het voorjaarsconcert werkt saxofour samen met danseres Zaddik Francis en Luitist Hubert Koniuszek. Het belooft een heel afwisselend concert te worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen