Eerste Zomeravond druk bezocht

Foto:

Het zomeravondspektakel op donderdag 2 augustus is goed bezocht. Het was de eerste uit de reeks van drie zomeravonden op het Raadhuisplein in Winkelhart Etten-Leur: Covernight met DJ Jozz en coverband Waterproof Shampoo.

Door het mooie weer zaten de terrassen al vroeg vol. Op het plein zelf was het in het begin nog vrij rustig, maar al snel stroomde het vol en was het gezellig druk. “Not a chance you won’t dance” heeft coverband Waterproof Shampoo op hun website staan. En ja, ook het Etten-Leurse publiek kregen ze uiteindelijk aan het dansen. De mannen brachten de meest uiteenlopende covers, zelfs nummers van meidengroepen schuwden ze niet. DJ Jozz vulde de pauzes van de band met zijn eigen muzikale mix. Ook die werd goed ontvangen. Vooral de zomerse nummers, en hoe later op de avond hoe enthousiaster. Doordat de muziek, vooral na de pauze, niet altijd even goed hoorbaar was, waren de meezingers soms zelfs beter te horen dan de band / DJ zelf. Gelukkig waren het veelal bekende teksten en was dat meezingen dus geen probleem.

Zoals altijd, werd er ook vanaf de balkons aan het Raadhuisplein meegenoten en gefeest. Maar op een van de balkons was er extra reden voor een feestje: daar werd namelijk een 50-jarige bruiloft gevierd. De levensgrote zwart/wit foto van het bruidspaar, die voor het raam prijkte, ontging het publiek beneden ook niet. Onder de enthousiaste leiding van DJ Jozz werd het gouden bruidspaar op een gegeven moment dan ook door een vol Raadhuisplein toegezongen en werd het even een feestje met heel veel gasten.

Tegen half twaalf was zowel het feestje op het balkon als dat beneden op het plein afgelopen.
Bedtijd, tijd om door te feesten, of tijd om op te ruimen.

 

 

Op donderdag 9 augustus is het podium op het Raadhuisplein voor DJ Jozz, Trafassi en het Q Music foute uur, tijdens het Zomercarnaval en tot slot zullen Raymon Hermans, Lievelings DJ’s van je zusje en Wipneus en Pim op 16 augustus hun opwachting maken tijdens de Hollandse Avond. De toegang is alle avonden gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen