Lokaal talent gezocht voor 3e editie Kerstspecial

Foto: Pexels

Na het grote succes in 2016 en 2017, kon een 3e editie van de Kerstspecial niet uitblijven. Daarom organiseert Nieuwe Nobelaer ook in 2018 deze special Kerstvoorstelling, voor én door lokaal talent uit Etten-Leur. Alle ervaren en onervaren cultuurbeoefenaars worden nu opgeroepen zich aan te melden om mee te doen.

Muziek, dans, zang, theater, een beeldende kuntstactiviteit of het vertellen van een Kerstverhaal, alles is mogelijk tijdens de Kerstspecial. Ook creatievelingen die liever achter de schermen een handje helpen zijn van harte welkom om te assisteren bij het maken van kostuums en decors. Samen maken de deelnemers, onder leiding van regisseur Jos Schievelt, een prachtige familievoorstelling die zondag 16 december om 15.00 uur te zien is in de Nieuwe Nobelaer.

 

Repetities en aanmelden

In aanloop naar de Kerstspecial komen alle deelnemers 3 keer in de Nieuwe Nobealer bij elkaar om te repeteren, ideeën uit te wisselen en elkaar te helpen met het samenstellen van de voorstelling. Wie mee wil doen, voor of achter de schermen, kan zich voor 1 oktober aanmelden. Stuur een email naar [email protected] en vermeld daar in je naam, adres, leeftijd en soort bijdrage dat aan de Kerstspecial gegeven kan worden. Nadat de aanmelding is ontvangen, wordt een bevestiging en uitnodiging voor de eerste bijeenkomst gestuurd.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen