Oergezellige Snuffel- en Rommelmarkt op de Leur

Foto: Leurse Leut

Carnavalsvereniging Leurse Leut organiseert op zaterdag 12 en zondag 13 oktober weer de bekende Leurse Rommel annex snuffelmarkt. Een van de grootste rommelmarkten in de omgeving.

Hip hergebruik
Het is weer helemaal van deze tijd. Hergebruik is in! Overbodig geworden artikelen worden niet zomaar weggegooid, maar kunnen een tweede leven krijgen. Waar de één op is uitgekeken, is voor de ander nou precies wat hij of zij nodig had! Een soort marktplaats maar dan met echte tastbare spullen. Je kan het zien en aanraken en over de prijs valt te praten. CD’s, LP’s, singles, vintageartikelen, speelgoed, boeken, glaswerk en servies, huishoudelijke apparaten, kleding en curiosa, er wordt van alles aangeboden, teveel om op te noemen. Met wat geluk vind je die missende strip of dat unieke schilderijtje, in éen van de ruim veertig kramen.

Sociaal
Uiteindelijk komt alles ten goede aan het carnavalsfeest voor onze jeugd, onze ouderen, onze gehandicapten en zieken. Leurse Leut wil ook hen weer een gezellig carnaval aanbieden in 2020.

Spannend
En heel misschien kun je er achter komen wie Leurse Leut in het nieuwe carnavalsseizoen gaan aanvoeren? Er komt een nieuwe Prins en het motto is: ‘WE GEVE DE TOON AON’. Dat belooft wat! Kijk ook op www.leurseleut.nl, en volg ons op facebook.

’t Turfschip
Net als voorgaande edities vindt ook dit gezellige evenement plaats in het bekende Turfschip aan de Leurse Haven aan de Schippersstraat 2. En is te bezoeken tussen 10.00uur en 16.00 uur. De entreeprijs is € 1,-. En kinderen tot 12 jaar (mits onder begeleiding) hebben gratis toegang.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen