Laat je inspireren op de WeddingFair Etten-Leur

Foto: WeddingFair

Er moet veel geregeld worden om jouw perfecte bruiloft te organiseren. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken van trouwprofessionals.

Op de WeddingFair in Etten-Leur zullen er meer dan 50 trouwbedrijven klaarstaan om jouw wildste plannen werkelijkheid te maken. Er zullen trouwjurken zijn die je kunt bewonderen, bruidstaarten die je kunt proeven, portfolio’s van fotografen die je kunt doorbladeren en nog veel meer!

Meer dan 50 trouwbedrijven zijn razend enthousiast om jullie te inspireren voor de grote dag. Er zijn wel zeven bruidshuizen voor hem en haar, er is veel aandacht voor haar en make-up bij vier beautyspecialisten, ontdek verschillende trouwlocaties en proef de lekkerste bruidstaarten. Ook prachtige bruidsboeketten en vormen van styling kun je bewonderen. Deze trouwspecialisten kunnen al jouw vragen beantwoorden. Zorg daarom dat je vragen meeneemt naar de beurs, zodat je de beurs verlaat met alle informatie die je nodig hebt!

WeddingFair Etten-Leur in de Nieuwe Nobelaer op zondag 19 januari 2020 van 11:00 tot 17:00 uur. Kids krijgen een verrassingscadeau en bruiden ontvangen de trouwagenda. Gratis toegang!

Meer over trouwen in Etten-Leur

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen